Fitness.com.hr webshop - krenuo! |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 15 Kolovoz 2010 at 17:58 |
|
FITovci, kao što ste možda primjetili, pokrenuli smo fitness.com.hr WebShop!
![]() Moram priznati da smo se puno namucili da sve stvari stavimo na svoje mjesto, da sve bude funkcionalno, i da budemo zadovoljni što puštamo webshop vama na uslugu! Ovdje možete komentirati bilo što vezano za webshop, javite da li vam je sve jasno, da li imate kakve prijedloge / kritike - spremni smo na sve obratiti pozornost i poslušati vas! ![]() Evo linka: https://www.fitness.com.hr/shop.aspx |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Odlicno Zanima me hoce li biti u ponudi malo više fiitnes opreme primjerice bandaže za zglobove, elasticne trake itd? Edited by ThornOfFaith |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Biti ce svega, samo polako! ![]() Kako ti se sviđa shop? |
||
|
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
cista petica na prvi pogled |
||
![]() |
||
|
Imaš š0% popusta na sve proizvode. Top š0 FITovaca imaju ovaj popust. Pošto si ti š. na listi, definitivno imaš ovu privilegiju. Možda cemo i povecati popust na određenim proizvodima, no to cemo razmotriti kad se stvari malo razigraju. |
||
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
dajte neke kvalitetne rukavice za fitness!!!
da thorn, koristim ih ![]() ![]() |
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
ha ha... i ja.... i ja... ![]() ![]() ![]() I ja sam u top š0...super... ![]() |
||
![]() |
||
|
ja koristim magnezij |
||
![]() |
||
|
Ostali - kakvi su komentari na shop?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
Ovako na prvu, svaka cast
![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
Samo me bode ova reklama gore lijevo koja mi pomakne cijeli forum prema dolje..
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne bi trebala pomaknuti forum, vec stajati uz forum. Meni se dobro prikazuje, provjerit cemo sve varijante. Koji browser koristiš i koju rezoluciju imaš? |
||
|
||
![]() |
||
|
Lega, ovako bi trebalo izgledati:
![]() |
||
|
||
![]() |
||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|
Fino izgleda ![]() |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
![]() |
||
|
Meni ovako izgleda http://i38.tinypic.com/2ykx92d.jpg Firefox najnoviji rezolucija na laptopu isto kao i rezolucija ovog screenshota, znaci š366 x 768 |
||
![]() |
||
|
evo sad valja
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |