Eva Rusan - body fitness prvakinja! |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Kolovoz 2010 at 14:24 |
||
Objavili smo intervju s Evom Rusan:
Intervju s Evom Rusan - novom državnom prvakinjom u kategoriji Body fitness! Procitajte! Tu smo da malo prikažemo više Evinih slika.. U ovoj temi možete postavljati Evine slike, komentirati njezinu body fitness karijeru itd. Eva Rusan - slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eva izgleda fantasticno.
Mada, osobno bih volio vidjeti slike izvan natjecateljske sezone i nenauljenu, vjerujem da bi mi cak bolje izgledala! |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
![]() O ovome pricam ![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
Evo još jedne .. a da nije na natjecanju:
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
illusions ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
||
cini se simpaticna..ali meni izgleda da te cure baš i nemaju puno mišica i nisu izdefinirane...barem tak izgleda izdaleka..ali ih je ljepo vidjeti ovak u svakom slucaju |
|||
'You create your own universe as you go along'
Winston Churchill |
|||
![]() |
|||
||
Zašto kažeš da nisu izdefinirane? Pa ne mogu one izgledati kao muški BB likovi.. ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
illusions ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 51 |
||
ma znam...niti necu da tak izgledaju...to je ipak too much ruke im se cine nekak slabe...može to i bolje ali i ovak izgledaju ok...malo više bi vecini ljudi vjerojatno bilo i previše |
|||
Winston Churchill |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
kad bi te šutnula s tom rukom!! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
ja bi sliku tvju illusions ;) nekako mi se cini da imaš šta pokazati ;)
Eva mi je inace strava .... |
|||
![]() |
|||
ena:))) ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
||
svaka cast... super izgleda.... i mislim da ovdje uopce ne bi trebalo bit mjesta za komentare : '' meni je to malo previše'' iz razloga što uopce nije bitno osobno mišljenje , zašto? zato jer ona to radi radi sebe , a ne radi drugih...
zato moje pohvale, nije da bas puno cura ima ovakve ambicije, uglavnom se sve vrti oko nekog 'klik' izgleda, i današnjeg stereotipa mršave ljepote.. meni je ovo strava :)) Edited by ena:))) |
|||
![]() |
|||
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
||
body fitness prvakinja - ne body building prvakinja... ;) |
|||
![]() |
|||
||
ne neceš maybe one day kad postignem barem 2/3 zacrtanog...ja sam cura od velikih ciljeva...nebu to još tak brzo
|
|||
Winston Churchill |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
||
ok..onda sretno sa postizanjem cilja ;))))) |
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
||
koj komad
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala |
|||
Winston Churchill |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |