Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
larsson
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Kolovoz 2010 at 18:34 |
Imam 20 godina, student sam, zivim u Zabregu di sam i roden, shodno tome veliki Dinamovac Dok sam bio mladi treniro sam vaterpolo 5 godina, presto zbog obrazovanja, a i prevelike udaljenosti od bazena. Visok sam š80 cm i tezak oko 75 kg. Htio bih prije svega doc u dobru formu, ali i oblikovat tijelo da to sve lici na nekaj. Procito sam ovaj pocetnicki trening ( https://www.fitness.com.hr/vjezbe/programi-treninga/Vodic-poc etnici.aspx) i vjerojatno cu s njim pocet. Vec sam par puta bio u teretani u zadnjih tjedan dana, medutim kad sam svoj program predstavio nekim iskusnim bodybuilderima popljuvali su me do temelja. Pa sam zato odlucio potrazit pomoc ovdje. |
|
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
do temelja..hehe bodybuilderi vole pametovat..a tamo sve
pise drz se ti tog treninga gore samo ja bi u tom treningu subotom dodao biceps i triceps ko vjezbe..i to je to srijeda i nedelja ostaje odmor..:)a tim bodybuilderima kazi da je ovaj program sto imas napravljen od strucnjaka,vise bodybuildera i svi se slazu da je odlican..tako da ne pametuju..jer su builedri i sastavili ovaj program,,.. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |