Skljocanje u ramenu |
Post Reply |
Author | |
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2010 at 01:28 |
Ovako, imam jedan problem, pa bih vas pitao jel ozbiljno. U
desnom ramenu, onako kad ga vrtim, i mrdam njime, ne uvijek, ali ponekad se cuje skljocanje neko, kad kad puckas prstima i sl. Jel to ista opasno ili ne? I ako ima kakve veze, znam nekad lupat nogometnu loptu tim ramenom, pa da nije od toga?? |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni ramena cesto škljocaju zajedno s zglobovima i koljenima, i to nikad
dok vježbam iskljucivo dok ništa ne radim pa se moram okrenuti. No cesto se desi da mi u zglobu nešto "pukne". Na biciklu godišnje okrenem nekoliko tisuca kilometara od sijecnja do prosinca, trcim, planinarim i ništa mi nije, tako da ne moraš se pretjerano brinuti. Ne mora biti opasno naravno ali ako si zabrinut možeš poci obiteljskom lijecniku. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, hvala
|
|
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako te brine - posavjetuj se sa sportskim doktorom. ali ja mislim da je to normalno, da nije nikakav 'poremecaj'..
Npr. ja (i jos mnogo mnogo ljudi koje poznajem), otkad znam za sebe - kada cucnem cujem pucketanje u koljenima... i to ne samo kad nisam zagrijan, nego ako uradim 200 cucnjeva - 200 puta pucne :) |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
sorry, znam da nije tema, ali udem na forum di je ova stranica Krepitacije i cijeli forum je ispisan tj. obljepljen golisavim slikama - svaki podforum i tema u njoj...
inace, i meni se dogada to škljocanje u ramenima (narocito desnom). ali meni su vec potvrdene pocetne deformacije kraljeznice, tako da sam sad samo potvrdila to |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |