Ola :) |
Post Reply |
Author | |
Let's do it!
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2010 at 08:20 |
Pozdrav ljudi!
Evo i mene ovdje, prvo sam proucila cijelu fitness stranicu i onda sam pocela citati forum, svidjeli ste mi se vi i teme pa sam se odlucila registrirati da mi i vi budete podrška u pravilnom i zdravom mršavljenju. Imam 2š godinu, visoka š60kg, uvijek sam imala oko 55-60 kg, bavila se tenisom, kick boxingom i rukometom a rekreativno još i stolnim tenisom, badmintonom i odbojkom za školu prije i onda sam stala i tako sam se zadnje dvije godine pocela sve više i više debljati. Natukla sam cak 30 kila viška, zasada sam skinula 4kg u tri tjedna (sigurno samo voda), ali bez vježbanja, znala sam oduvijek da je vježbanje jako važno ali znate ono "budem, budem, sada radim pa cu sutra" i tako u krug i rekla sam STOP! Skinula si neki video crobika i Beachbody insanity pa cemo vidjeti. Cilj mi je kila tjedno. Mlada sam, imam vremena, bolje polako zdravo i sigurno nego nikako :-) Mislim da je to ok? Baš mi je drago da sam ovdje, pozdrav! |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla, imaš dobro razmišljanje..polako ali zdravo i sigurno.
|
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |