Hello by Sorry |
Post Reply |
Author | |
Sorry
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Kolovoz 2010 at 23:11 |
Pozdrav svima,
mlada sam profesorica tjelesnog u jednoj zagrebackoj srednjoj školi i naravno bavim se sportom cijeli život, a najvise uživam radeci kao crobic trenerica. Nadam se da cu svojim savjetima moci pomoci svima kojima treba Smatram da sam u svojoj najboljoj formi do sada i jedva cekam s ovom zajednicom podijeliti svoj trud i svakodnevni mukotrpni rad.... |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla moze. podjelis koju sliku da vidimo formu |
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosla ako si sad u najboljoj formi, stavi neku sliku, pa da vidimo za par mjeseci razliku (nabolje) ;) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla trenerice!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla!!
evo da ti se i neka cura javi :) ja cu svakako trebati pomoc..Slijedeci tjedan krecem sa ozbiljnijim treninzima stoga se cujemo Edited by Tica |
|
pazim da ne odletim..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |