Prodaja dodataka prehrani preko "fejsa" |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
belay ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 13 Rujan 2010 at 20:09 |
||
Zanima ma vaše mišljenje. Naime naletio sam na nekog lika koji prodaje dodatke prehrani preko fejsa, cijene su solidne ( upišite na fejsu: proteini zagreb) pa kad vidite recite mi svoje mišljenje
![]() |
|||
stipo...
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Jbg, nemam fejs, daj nabaci neke cijene wheya, caseina i firme od kojih su proteini
![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
To je kao i proteini ri.. taj nabavlja iz engleske.. cijene su dobre, jedino mislim da treba prije uplatit na njegov ziro racun, pa onda on salje i dodje za nekih š4 dana.. a ja ne volim nikada prvi uplacivat.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
šta pricaš ti davore nisu to proteini iz engleske vec dymatize i optimum po ništa povoljnijoj cijeni nego u ducanima... btw, ti davore onda lijepo njemu reci da on tebi prvo pošalje pa ceš mu onda tek platit |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Ovaj sa fejsa iz rijeke sta prodaje proteine, nabavlja iz engleske.. pa vidjeh marku.. kakav dymatize i optimum.. pff.. ni blizu.. marka Myprotein.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
belay ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 01 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
||
Dymatize All Natural Elite Whey Protein (908g)
Okusi: cokolada, jagoda, vanilija Cijena: 250kn Dymatize Creatine (500g) Cijena: š50kn Dymatize Glutamine (300g) Cijena: 220kn Optimum š00% Egg Protein (909g) Okusi: cokolada Cijena: 3š0kn (optimum nutriton) Optimum Amino Liquid (948ml) Cijena: 220kn Optimum Creatine Powder (300g) Cijena: š30kn Ima još toga dosta, ali ovo mi je zapalo za oko. Pa što mislite? Ako on misli da cu mu ja uplatit na racun ranije, nema šanse ![]() dodacima u prehrani? |
|||
stipo...
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
Belay, skup je ovaj lik, takve cijene su ti malte ne iste i u Helix-u u Zagrebu
![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Skupo skupo.. Blazena Slovenija nazalost
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ljudi ja sam novi u ovome, zato vas strucnjake i moram
pitat. A gdje taj Helix? ![]() |
|||
stipo...
|
|||
![]() |
|||
||
http://lmgtfy.com/?q=heliks+shop+zagreb |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala!
![]() |
|||
stipo...
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
onaj sta prodaje myprotein proteine se zove teretana proteini. i bas jucer san po 4 put narucija nesto u njega i nikad me nije zajeba, a š put kad nije moga poslat(jer su se u to vrime u toj firmi minjale ambalaze) jednostavno mi je vratija lovu nazad
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
A to je super. Ali kako Davor kaže, volim ja kad se to obavlja na "solarni" nacin, cim ja izvadim novce, proteine na Sunce
![]() ![]() |
|||
stipo...
|
|||
![]() |
|||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
||
gdje se mogu nabaviti povoljniji proteini, nebi veliko pakovanje kupovala , cisto prvo malo za probu , nešto manje??? kolika su pakovanja, i cijene , jeftinije malo??
|
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
ja si prek frenda narucim dymatize elite whey 2,27 kg za 300 kn i miran sam 2 mjeseca
![]() kod nas je daleko preskupo, a slovenija je tu odma al mogu ga pitati nek pogleda kolko bi došlo neko manje! Edited by mesek |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
sta manje pakiranje to ti je skuplje
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |