bogdaj :) |
Post Reply |
Author | |
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Rujan 2010 at 20:10 |
ciao, eto i mene
citam vas vec dugo, al sad sam se napokon odlucila i registrirat a ne znam šta da vam pišem imam š9 god, treniram tu u lokalnoj teretani, sad sam trenutno u fazi vracanju u formu i laganog mršavljenja jer pauza od vježbanja i ispitno rokovi su ucinili svoje i tako pozdravljam vas sve i nadam se da cemo se lijepo virtualno družiti |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
Odakle nas citaš .. iz kojeg si grada? Koliko dugo vec treniraš? Slobodno pitaj ako imaš neke nedoumice vezano za prehranu & vježbanje. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
svinjica
Cita FAQ Joined: 26 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
citam iz zagreba :)
treniram u teretani od š7. god negdje znaci oko 2 god, bavila sam se i crobicom neko vrijeme (i sad kad se odmaram od teretane ) i kad sam bila mlađa trenirala rukomet i još neke usputne sportove u principu nemam nedoumica ali ako se jave, pitam hvala |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidi se da si bila aktivna,
Ukljuci se u sve teme! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |