pozdrav |
Post Reply |
Author | |
sanigold
Cita FAQ Joined: 06 Listopad 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2010 at 12:06 |
Pozdrav svima.Jako mi se sviđa stranica.Postala sam fan preko facebooka i oduševljena sam .Savjeti, vježbe, dijete...ma mrak. Eto, krecem na fitnes sljedeci tjedan, planiram prvih mjesec dana uzeti trenera da mi složi program vježbanja.Javit cu se sasvojim novim iskustvima. Pozdrav
P.S. Inace, imam 44godine , 3 djece , š65 visoka 55 teška ,skladno građena, no gdinice , stres cine svoje, pa sam odlucila poraditi na sebi. Cilj mi je možda skinuti 3 kg -možda 5, ali cak nije niti nužno, nego više zategnuti mišice i riješiti se celulita.Krenula sam na Montignacovu dijetu da uravnotežim prehranu i riješim se slatkoga i nekontroliranog unosa hrane. Nadam se da cu uz vježbanje postici željene rezultate.Toliko za sada, pozdrav. Edited by sanigold |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla
|
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošli na forum!
|
|
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |