pozdrav :) |
Post Reply |
Author | |
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Listopad 2010 at 19:52 |
Nakon mjeseci citanja ovog foruma konacno sam se registrirala :) Obožavam vježbanje,volim se zdravo hraniti,ali nažalost jako volim slatko :( na visinu od š70cm imam 55-56kg i zadovoljna sam postignutim pošto sam skidala š0-tak kila od 2.mjeseca :) no smatram da tu još ima posla i nadam se da me ova zima nece pokolebat,kako je to znalo prije bit, i da necu sav ovaj trud uništiti, pošto govorim iz iskustva :) no nikad nisam ovoliko postigla,tako da mi je to dodatna motivacija.kao što sam rekla,jako volim slatko,pogotovo cokoladu,tako da me to malo zeza :) velika ste motivacija i vaši savjeti su mi jakoooo pomogli :)
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla
Sva sreca pa me slatko uopce ne dira, frend bio kod mene i kupio 2 cokolade prošli petak a nije jeo, još uvijek stoje kraj dvosjeda u dnevnom na podu i skoro ih svaki dan gazim , a nikak da ih uzmem il dan nekom il bacim u smece |
|
mariah89
Cita FAQ Joined: 22 Listopad 2010 Status: Offline Points: 28 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
Ajme zavidim ti Kod mene bi to do nedjelje vec nestalo,ako ne i prije al ok,stvarno se kontroliram zadnjih par mjeseci |
|
misbody
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
na tvoju i moju srecu, i svih ostalih ljubitelja slatkisa, cokolada je za slatkise kao crno vino za alkohol! u malim kolicinama je korisno i zdravo
svakako nemoj pretjerivati, ali po meni, vaznije je fino raspolozenje nego koji gram manje. sretno sa zdravim zivotom, i uzivaj u dosta treninga i jednoj kockici cokolade |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |