Zadnja:) |
Post Reply |
Author | |
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2010 at 17:53 |
Pozdrav svima, imam 38 godina, iz zg sam i instruktorica sam crobica. Ovaj portal su moje "dnevne novine"...a forum citam u svrhu edukacije...:) Super ste, i eto sad sam se i ja prikljucila:)) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla.
Jos kad bi nam kazala svoje ime |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
realna
Cita FAQ Joined: 17 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sabina
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Sabina!
U kojem studiu / centru vodiš crobic? Koliko dugo se baviš crobicom? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
realna
Post Options
Thanks(0)
|
Imam svoj mali studio u zapadom dijelu zg-a, i jedan u Istri... crobic 2 godine, prije toga bike, tenis...jos prije skijanje na vodi.... Super vam je stranica! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala!
Možda budemo i surađivali nekako.. Uživaj u forumu, prikljuci se u teme. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Rekreativac
Cita FAQ Joined: 30 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav ;)
|
|
runny
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!! Baš mi je drago da si spojila ugodno sa korisnim. Molim te daj malo informacija "iz prve ruke": radiš li kao "obrt" ili ti je to dodatna djelatnost, gdje si položila za instruktora, koliko ti je velik studio? I ja sam pred nekakvom odlukom pa ne znam ni kud ni kako. Puno ti hvala!! |
|
crnka97
Cita FAQ Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrosla..i ja sam nova i nadam se da cu naci nove drugove...:)
nadam se da ne smeta sto sam iz Srbije.....? |
|
realna
Post Options
Thanks(0)
|
Radim kao sportski klub, znaci udruga...studio nije velik cca 200 vjezbacica...to mi je osnovna djelatnost, jos sam doma sam malim sinekom
|
|
runny
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2010 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
200 polaznika i to je kao "mali" klub Baš si dobro pokrenula i to za 2 godine, cestitam. Ja "sanjam" o njih 50-tak, u najboljim snovima o š00-njak. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakve veze ima sta si iz srbije.ako si normalan i uredan clan foruma i drzis se nekih pravila tvoja nacionalnost,godine,spol,seksualna orijentacija nemaju nikakve veze |
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došla :)
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |