Vježbe za donji dio prsa |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Studeni 2010 at 14:43 |
|||
Radite li vježbe za donji dio prsa i koje su to?
Postoje li neke, a da nisu standardne - kontrakosi bench, dipsanje i sl. ? Radite li vježbe za donji dio u svakom treningu prsa ili kako? Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kontrakosi bench
|
||||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni je trener ovu vježbu demonstrirao kao vježbu od koje cice stoje kao umjetne
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zoki vec sam se iskreno zabrinuo što duže vrijeme nisi otvorio neku ovakvu temu
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Otvaram samo VIDEO jel.. ? Slobodno i ti otvoriš neku slicnu, trebaju se teme otvarati.. Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Donji dio prsa mi je tak i tak vec previše narastao od bencanja i dipsanja, sad treba gornji dio nekak popunit
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znaci prave cice,a? |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Yea |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
hrc007
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Potisak bucicama na kontra kosoj klupi
|
||||
I hated every minute of training, but I said, ''Don’t quit. Suffer''
Muhamed Ali |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
meni nikako da narastu... morat cu ubaciti neke bilderske vježbe |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hmm +š ja isto nezadovoljan svojim , kao da nikad ništa ne dobe i slabo reagiraju na trening, morat cu jednom bacit naglaska na njih i posvetit im se detaljnije.I na njima nikad ne dobim upalu neku , niti 50 % od onog na bilo kojim drugim mišicima, mozda ih neznam pogodit dobro il nekaj......... Edited by The Phoenix |
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni se pokazala dobra kobinacija flayevi+benđo u superserijama. Serija flyeva na kosoj klupi pa serija benđole
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Radio sam ih tak al ne u superseriji, no nikad nisam iskljucivo se posvetio prsima neg od kad ozbiljnije treniram radim kompletni program di je sve jednako pokriveno , a prsa su mi od prije ostala malo zapostavljanja radi ne benchanja bas zbog ramena i to, tak da vjerovatno kad ih uhvatim u mlin ce odreagirat ko pocetnicki mišic
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
probat cu to, thnx |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kolko si superserija radio ugalvnom? i mjenjao si rep range u trenizima ili?
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Fly-evi su tu da odrade predzamor u prsima i onda ih benđo ubije do kraja, dosta visok broj pon. sam radio, š0-š5 i nisam mijenjao rep range u toj kombinaciji |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |