hrvoješ99š-pocetnik |
Post Reply ![]() |
Author | ||
hrvoje1991 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 16 Sijecanj 2011 at 15:17 |
|
Evo krenuo sam u teretanu od 3.š (novogodišnja odluka dotjerati se što prije)
Od suplemenata pijem whey i to je to.Poceo sam se zdravo hraniti a o tome malo kasnije što mislite jel ima nade za mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bolje da si otvorio temu u "Transformiraj se", al oke, nema
veze ![]() nije ovo loše, uz kvalitetnu prehranu i dobar trening dotjerat ceš se u red ![]() |
||
![]() |
||
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
|
Je li ovo rez od operacije slijepog crijeva?
![]() Nada umire zadnja. ![]() Naravno da ima nade za tebe! |
||
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
pa nije slijepo crijevo na lijevoj strani
![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
hrvoje1991 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
|
je to je od operacije slijepog crijeva ![]() operirao sam u 8 mj ![]() |
||
![]() |
||
buci-buci1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
|
Znala sam! I ja imam isti ''pecat''.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
cccc ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
idem malo u OFF al nema veze ![]() kad si operirala? jel izblijedio? moj nikako da pocne blijediti...poslije svakog treninga nenormalno poljubicasti(vjerojatno je normalno)...moram uzeti neku kremicu ![]() |
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
kratkovidna sam inace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
|
hehehehehe ![]() |
||
![]() |
||
|
cek da vidim... di je...di je rez... a, ne vidim ga... je, je, izblijedi s vremenom... ![]() don't worry. |
||
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |