POBJEDNIK TRANSFORMACIJA - 1 krug! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Veljaca 2011 at 21:38 |
Transformersi,
evo poretka i glasova: Phoenix: š3 glasova !! Pobjednik š kruga transformacija! Lady - 4 glasa Mini me - 4 glasa Lady Lu - 3 glasa Rahx - 2 glasa Buci-buci - 2 glasa AnastasiaB - š glas cestitke Phoenixu! Phoenix ce dobiti od nas teleskopski Gymstick Više o Gymsticku možete citati ovdje: vrlo koristan rekvizit za vježbanje Rekvizit je u vrijednosti 700 kn. + Phoenix osvaja 400 kn potrošnje na našem web shopu! Neka nam se javi na PM pa cemo to riješiti! Nadam se da je zadovoljan, svima ostalima je ovo dobro usmjerenje u daljnji rad i poticaj za još bolje rezultate!! cestitajte pobjedniku i slobodno komentirajte! __________________ Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitke phoenixu
kaj ozbiljno ima nagrada? kad je drugi krug transformacije? jel moze za 3 mjeseca? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Btw. pripremiti cemo intervju s Phoenixom i to cemo objaviti cim prije!
Naravno, ako je pobjednik za... Gajba, pa naravno da ima nagrada... može za 3 mjeseca, samo ustrajno i to je to! |
|
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha, ovo ispada kao da me zelis motivirati... hvala, ali evo jedan mali info: u teretani su me zvali covjek steper (dok nisam kupio traku za hodanje doma )
kad sam na defki, svaki dan kad mogu, a nemam trening, uz jutarnji LI cardio ide i 2-3 sata LI cardia |
|
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam!!!!
wow, dobre nagrade, isplati se potruditi u sljedeca 3 mjeseca! |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ceeestitam Phenixu!! Zasluženo definitivno!!!!!!!
Sad odma bacit britvicu u kantu za smece |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vauuuuuu
Prije svega se zelim zahvaliti svima na glasovima, HVALA! ovo ce mi biti velika motivacija za dalje .........uskoro idem i na operaciju ko Ily kaj je isao i morat cu prekinuti treniranje na 6 mjeseci tako da ce dosta ovoga otici u vjetar i to me jako žalosti......... no eto, ovo ce mi sada takodjer biti motivacija na sto brzi i bolji povratak medju vas i gledajuci ostale kandidate kako treniraju i napreduju. A kad se vratim onda bum vam puhal za vratom i tjeral vas da se potrgate jer mislim zapet ko vlak kad se oporavim I Zoki, stvarno si se isprsio sa nagradama ovo me jako iznenadilo, nisma to ocekivao. Svaka cast! Naravno da sam jako zadovoljan I naravno da moze intervju, bar to mogu napravit bez beda kao zahvalu za nagrade Idem si spit jednu........cašu vode (kad sam štreber) Edited by The Phoenix |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
wuhuuu, bravo barba fenix!!
pravi si motivator a nagrade su super!! ja sam mislila da ce bit, ono, bocica za vodu, kemijska, rucnik (iako nije ni to loše) a ova 4 glasa što dobih, zahvaljuljem tim covjeculjcima, to je motivacija na kvadrat.. onda, vidimo se za 3 mj opet, jel? |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije , nije, pa rekao je Zoki da buju neke nagrade jos prije mjesec dana bar, tak da nije da te samo zeli motivirati |
|
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
cESTITKE!!!!!!!!
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Mini... Ja sam isto mislio da ce nagrade biti rucnik, torba neka il neka tak, ono 200-300 kn max, tak da sam jako ugodno iznenađen, na rit sam pal Edited by The Phoenix |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Thnx...... Znaci ne svidjaju ti se depilirani muski? Cak i da imam strasan 6-pack (to cu tek imat kasnije) i da ga ne vidis od dlaka a imas ga doma? |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Baš mi je drago da si zadovoljan s nagradama! |
|
|
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo, bravo, braaaaavo..
cestitam ti od srca.. |
|
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitke Phoenixu, ali i ostalim kandidatima koji također imaju dobre uspjehe...samo tako dalje!!
Mislim da cu se i ja skoro ukljuciti ,kad vidim koliko pozitivne motivacije dobivate |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitam Phoenix!
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |