Antibiotici, upale i treninzi |
Post Reply |
Author | |||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2011 at 18:43 |
||
Da li treba pauzirat od treninga/intenzivne fizicke aktivnosti dok ste na antibiotiku?
S obzirom na ionako slab imunitet, ne znam koliko mi je pametno forsirat treninge dok pijem antibiotik? |
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja bih pauzirao, neceš propasti za tih tjedan-dva, a barem ceš se odmoriti i zalijeciti kako treba.
|
|||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da da, nije se dobro nikako forsirati ako ti je imunitet u banani, moze ti se jedino pogorsati stanje. Jer je organizam ionako slab i pod stresom pa bi ga samo dotukla. Nemora to znaciti da sad moras ljencariti i ne raditi nista, lagano hodanje je pozeljno, ali nikakvo terecenje ili intenzivni trening dok ne ozdravis. Eto ja sam takvo nesto prosao pa govorim iz osobnog iskustva.
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hvala decki
U pravu ste. Forsiranje obicno napravi vecu štetu, a tocno je kako Darac kaže - ne znaci da ne treba uuopce mrdati, nego samo privremeno prilagoditi trenutnu aktivnost. Znaci, pravac na nasip, u park i u šoping centar pa hodanac |
|||
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, razmisljaj o tome kao o zalsuzenom recovery-u od treninga ((: |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
:))))))))))) Exactly! A jesam hopsala ko navijena sve dosad, baš mi fali, jedva izdržavam...samo šta mi je opet s naglim vremenskim promjenama + alergije + upala zuba i kljukanje antibioticima...puka imunitet i sad ga moram opet krpat Al ajde, treba stisnut zube i otrpit. |
|||
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tebe je bome pokosilo
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma da, prava ironija...toliko sam se veselila proljecu i na kraju s proljecom došlo 3 u š negative Imunitet me zeza još od veljace Znaš ono..."kad te krene, onda sve odjednom" Ali ne dam se smesti s puta, glavno da mi je moja ruta na pameti, tjeram ja u svom filmu dalje, a trenutne krize i krizice cemo vec nekako riješiti |
|||
|
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako treba razmišljat ;) |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tak sam si isprogramirala mindset jednostavno A kukanje, jadikovanje i panika ionako nikom ništa dobrog nisu donijeli i ne pomažu, zato-preporucam - nakon padanja, diž se ! |
|||
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo jeste tacno, otkako sam krenula tako da razmisljam umesto da pizdim kad me nesto izbaci iz rutine, mnogo mi lakse bude psihicki i mnogo se lakse vratim na put |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |