Kako dobiti na masi? |
Post Reply |
Author | |
bad boyyyy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Svibanj 2011 at 10:08 |
Bok,ja sam jedan pocetnik koji želi dobiti na masi uz pravilnu prehranu, uz dodatke prehrani i vježbao bih kod kuce znaci radio bih sklekove,zgibove i takve stvari.Želio bih da mi kažete da li bi mogao dobiti na masi uz vježbanje kod kuce,pravilnom prehranom a ona bi možda mogla ovako izgledati pa bih želio znati jeli u redu marenda:
zobene pahuljice i whey sa mljiekom dorucak: to pojedem dok sam u školi sendvic i jogurt rucak: naj cešce pietina tjestenina riba i tako slicno izbjegavam frigano vecera: najceše ono od rucka ili nekakav sendvic prije spavanja: 250 grama posnoga sira evo pa mi sugerirajte prehranu i uzimanjem od dymatizea elite wheya i dekstroze |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Od cega bude ovaj sendvic u školi? Za veceru najbolje ostatak od rucka, ili pojedi 5 cijelih jaja, a uz ovaj posni prije spavanja dodaj neke orašaste plodove. Ostalo mi se cini ok, ali najvažnije je da budeš u suficitu s kalorijama Teretana ne dolazi u obzir? |
|
bad boyyyy
Post Options
Thanks(0)
|
ovaj sendvic u školi mže biti buđola,mortadela takve stvari i još jedan jogurt,a za teretanu neznam možda kasnije jer nemam baš para trenutno.Možete mi reci kada da ubacim trening u koje doba dana,popodne ili? i poslije treninga bi pomiješao 30 g wheya i 70 g dekstroze,i da li se whey i dekstroza piju danima kada nema treninga ?
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neka sendvic bude od raženog/integralnog kruha, pilecih/purecih prsiju i povrca. Trenirati možeš kada god tebi najbolje odgovara, samo neka bude barem 2h nakon buđenja. Whey i dex se uzima samo nakon treninga, a whey još ujutro uz zobene...
btw. imaš ovdje dobrih stvari za kod kuce, pa si pogledaj: http://www.t-nation.com/ALSAuthor.do?p=Christian%20Thibaudeau |
|
bad boyyyy
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala,ali danima kada nema treninga da li da i onda pijem whey i kada?I kako bi organiziaro treninge za ono npr.ponedjeljak sklekovi,zgibovi pa srijeda...i to.
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Whey ako imaš novaca piješ uz obroke u kojima nemaš baš proteina! što se tice treninga, možeš dobiti na masi, ali moraš imati dobar program, mislim.. za pocetak ce ti sve i svašta djelovati, ali za par mjeseci nece više! Znaci kasnije neceš moci odraditi par serija sklekova obicnih i par zgibova, i ocekivati da ceš rasti, trebat ce ti organiziraniji i kompleksniji program od toga |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
bad boyyyy
Post Options
Thanks(0)
|
Možete li mi vi reci ako vam se da što bi ponedjeljak radio,što srijedu i petak od sklekova,zgibova,trbušnjaka,cucnjeva,iskoraka,vježba za listove ono na stepenicama,sklekovi s odskocima,sklekovi na stolici s ruckama pa za triceps isto na stolici s ruckama,znam da je smiješno jer vam ovako sve govorim neznam te strucnije rijeci i onda nakon tih vježbi je vjerovatno vikend odmor pa onda opet tako??I da li je bolje da vježbam više puta na tjedan ili samo tri puta na tjedan?
|
|
badboyyyy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
Još jedno pitanje nisam siguran što da uzmem da li da uzmem neki whey npr. onaj koji sam naveo od dymatizea elite whey ili da uzmem power mas xtreme?Molim vas još samo to.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |