Naglo mrsavljenje |
Post Reply |
Author | |
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Sijecanj 2012 at 21:01 |
Pozdrav :)
Prije 3 mjeseca sam zaglavio u bolnici zbog bubrega.(imam neki problem sa njima od 2 godine ali nije nista opasno :) ) i tada sam za 10 dana smrsao 8 kila.Nastavio sam sa zdravom ishranom poslje toga i smrsao jos 7 kila.Pitanje koje mislim da je zasnovano na naglom mrsavljenju je to,da kad ustanem iz kreveta i stolice da mi se sve zacrni pred ocima i krene mi se mantati ali do 3,4 sekunde nista duze.Da li je to zbog mrsavljenja naglog ili zbog neceg drugog ? |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
To se i meni dogadja ja nisam siguran , ali možda zbog sniženog krvnog tlaka.
Iako može biti samo posljedica nedostatka kisika na trenutak u mozgu
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguci nedostatak vitamina i minerala!!
Meni je brat ima slican problem, zacrnilo bi mu se kad bi se usta naglo, cak i normalno, bia je kod doktorice i tako to... samo znan da je pocea pit multivitamine i sad je uredu, sve u svemu vjerojatno je to slabost zbog gubitka toliko kilaže, pocmi s pravilnom prehranom( kolicinski ) te vecim unosom vitamina i minerala... |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
Mjauk
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovorima,od skoro sam poceo piti one sumece one pa ce valjda biti sve ok :)
|
|
onewillbreak
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti znakovi takodjer mogu ukazivati na nedostatak željeza..Najbolje bi ti bilo da izvadiš krv, pa s doktorom nalaze provjeriš
|
|
antica89
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |