zeleni caj,teretana! |
Post Reply |
Author | |
bjelovarcanka
Cita FAQ Joined: 07 Travanj 2012 Location: bjelovar Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Travanj 2012 at 22:51 |
hello..... ovako imam jedno pitanje... inace bolujem od kronicnog gastritrisa, herniju, i gerb, i pijem zeleni caj, i sad sam prije 2 mj krenula u teretanu,pa me zanima da li ja smijem koristiti zeleni caj...uprkos mojim bolestima....hvala....
|
|
Ivan1986
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hey bjelovarcanko,
prvo nam reci koji tip kronicnog gastritisa imas?A ili B. Probaj s mljevenim lanom. Samelješ lan ili ga kupiš gotovog mljevenog (ima u DM-u, mislim od Alnature), dvije žlice u 4dcl tople vode, pusti sat vremena. Nastane gusta kaša. Razdvoji u tri dijela i pojedi izmedju obroka. Isprobano i djeluje. Druga stvar preporucujem ti da si kupis sokovnik ako nemas pa pocnes "djusirati".Dam se kladiti da ce ti i to pomoci.Ako te zanima sta trebas mjesati posalji poruku da cu ti dati par recepata. Sta ce tice caja mozes ga biti i nema problema ako ti pashe.Naravno u granicama normale.Jednu casu na dan zelenog caja uvijek mozes popiti. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |