Mrsavija - prijava |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mrsavija
Cita FAQ Joined: 29 Travanj 2012 Location: RKA Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2012 at 13:18 |
Hello treneri i natjecatelji!
Zadnji cas, ali ja bih se ukljucila u izazov! Imam previse kila kojih se zelim rijesiti i ovo je super prilika jer ce me dodatno motivirati.Nekad se bavila sportom...nekad bilo sad se spominjalo... uredski posao...premalo kretanja. put do stare kilaze bit ce dug i mukotrpan, ali mislim da je ovo pravi start. Nadam se da ce biti barem 10kg manje u ovih 60dana Pravo otkrice mi je prehrana prema krvnoj grupi i jako mi odgovara, pa bih da mi buduci trener to uzme u obzir ako moze. Visina: 181cm Tezina:111.9kg Opsezi: Vrat:40cm ramena:126cm bicepsi:35cm grudi 114cm struk 102cm bokovi 124cm bedra 73cm listovi 47cm Cilj je jasan...dugotrajno skinuti sto vise kila, napasti jako u ovih 60dana Sto se tice treninga i zdravlja, problema nema. U obzir dolazi teretana (Rijeka) i vjezbanje kod kuce (imam orbitrek,vijacu,bucice i elasticnu traku). Za trenera nemam posebnih zelja, tko god me uzme, jer vjerujem u sposobnosti svakog od vas. Svim prijavljenima puno srece, I will need it myself too :) Edited by mrsavija - 29 Travanj 2012 at 13:20 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej... ne znam jesi vidjela, no prijave su gotove... jer su svi treneri zauzeti...
ali, svakako nam se pridruži... |
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by mrsavija - 02 Svibanj 2012 at 21:22 |
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
A neeee, pa nisam vidjela da je gotovo s prijavama a mozda bi netko ipak uskocio od trenera??
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj joj joj, pa di si nam do sad!
Nažalost, svi treneri su zauzeti i sve je zakljuceno s te strane - ti jedino imaš mogucnost natjecati se ali sama za sebe, bez trenera. Tako da, ako ti tako odgovara slobodno, a ako ne ostani s nama na forumu pa cemo ti pokušat svi skupa pomoci |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
steta...bez trenera nazalost ne ide (iz dosadasnjeg iskustva). bilo bi mi od velike pomoci da me barem netko usmjeri i kaze koje da vjezbe doma radim, pa cu se natjecati nesluzbeno...
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
daj mi mail pa cu ti poslati vježbe koje je meni zika poslala kad sam krenula sa mršavljenjem (imala sam 110kg)
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto se ne bi solo natjecala, svi smo tu da te pratimo?
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
Lily_20
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, nemoj odustat. Ti to možeš :))
|
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne odustaj!
Sto nas je vise, to ce bit zabavnije |
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
necu odustati, nije mi bitno biti sluzbeno u natjecanju kad neide neide...sto da se radi.
nadam se da cu dobiti barem neke vodilje od trenera ili nekog od vas i trudit cu se sama :) npr. Slavonka se vec ponudila pomoci i to cijenim tim vise sto smo i slicne grade i kile se nakupljaju na istim mjestima, zatim PCOS i sve :) |
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Ako je Zika pisala program ne moze biti los Kako stojis s prehranom?
*Aha, po krvnoj grupi. I to ti funkcionira? Daj pliz objasni ukratko ili bar napisi koja si krvna grupa da guglam :) Edited by Sun Chi - 29 Travanj 2012 at 14:50 |
|
|
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
prehranu sam pocela mijenjati, krvna grupa 0 sam i imam super knjigu u .pdf koju ti mogu mailati ako te zanima (na engleskom je) to je alfa i omega. d'abramo napisao.imas za sve krvne grupe unutra. meni je npr super to sto ja smijem jesti meso i sto smijem bas ono povrce koje volim :)) to me ohrabrilo! i mogu ti reci da je super. bila sam ja nazalost i na 120 kg prije godinu dana...ova knjiga mi je puno pomogla sta se tice prehrane (jedino me zeza pekara ujutro...). ali samo od toga nema nista...vjezbanje mi fali...
|
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Slazem se s tobom, jedno ne ide bez drugog
|
|
|
|
mrsavija
Post Options
Thanks(0)
|
sorry, d'adamo
|
|
Sun Chi
Post Options
Thanks(0)
|
Proguglah malo
Mislim da imas dosta dobar izbor namirnica, samo ih treba pravilno posloziti. Steta da ti ne daju ni jaja ni zobene ni posni - sabotiraju te ...koliko vidim ni whey ne smijes, ispravi me ako sam u krivu. Ima li sanse da bar nesta od toga stavis u prehranu? p.s. ja sam B i nema sanse da bi se hranila po onom sta pise, ne odgovara mi nimalo |
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |