trbuh |
Post Reply |
Author | |
greenblue
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2021 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Prosinac 2021 at 12:55 |
krenuo sam u teretanu prije 3 mjeseca.. sve divno, krasno, samo mi je trbuh ostao velik.. imam 44 godine i u mladosti sam uvijek bio šlank, iliti mršav.. ne mogu da se požalim na ruke i noge, no trbuh mi je velik, kao neko strano tijelo.. usput, kad već pišem ovaj post, ne bih se žalio i da mi prsa budu razvijenija.. help!
|
|
belfegora
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2017 Location: Zagreb Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok, samo da pozdravim, cini mi se da je ovdje relativno pusto u zadnje vrijeme (a steta, odlicna ekipa bude tu okolo). Bravo na poduzimanju prvih koraka. Zapravo, i ostalo bi trebalo prirodno slijeditit sad kad si se aktivirao. Trbuh je tvrdoglaviji od ostatka, no recept je isti - kvalitetna prehrana (sa sto manje rafiniranih proizvoda, secera i alkohola) plus tjelovjezba. Meni osobno taj visceralni trbusni dio najbrze ode kad se natvrdoglavim na one HIIT treninge i kombiniram to i snagu, sve skupa par puta tjedno. Tako da mi je dalje tesko reci (a i nisam strucnjak), bez da kazes sta uopce sad radis.
A za prsa sklek, bench press i slicno, samo nemoj zaboraviti raditi u isto vrijeme i za ledja, ravnoteza je vrlo bitna... Sretno dalje, najbitnije je ne odustati, svaka mala promjena i trud se broji u konacnoj sumi! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |