Denis Ciplenkov - divovska ruka |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Studeni 2010 at 11:24 |
|||
Pazite usporedbu..
Tko je Denis Ciplenkov: Denis Ciplenkov je kao profesionalni obarac ruke s impozantnih š35 kilograma mišica te š86 centimetara visine neprikosnoveni svjetski vladar toga športa. Svoju dominaciju potvrdio je i na najjacem svjetskom kupu u Gdansku prije tjedan dana, pomevši konkurenciju neviđenom lakocom. Pobijedio je, naime, u svim kategorijama, iako su tamo nastupili svi najveci obaraci današnjice. Ciplenkov je covjek koji 'benca' 270 kg i covjek nevjerojatno velikog i širokog dlana te vrlo solidne tehnike. Video: Denis Cyplenkov 270 (595) raw bench press Nemiroff Finale Cyplenkov Pushkar izvor:net.hr FITovci, što kažete na ovu mrgu? Edited by Zoki |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bome je mrgetina od covjeka
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ahhahhahha bas sam maloprije mislila kako ces to sigurno stavit na forum
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Lik je prava mrga - ko od kamena.. Pazite biceps... |
||||
|
||||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja mislim da on cackalicom tipka po mobitelu, pogotovo ako ima mob. na touch ne stvarno, mrga je prava
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma oborim ga anytime!
|
||||
LiveStrong
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ti i ja zajedno ga nebi mogli oborit |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislim da bi samo ko majmuni neki ostali visjet na njemu da ga pokušamo zrušit... |
||||
LiveStrong
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
neznaš ti s cime bi ga ona oborila s nogu |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ooo znam |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
o cem vi, ja sam mislila cisto oralno ga oborit; sigurno je neki senzibilni tip i voli pricat |
||||
LiveStrong
|
||||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ovih dana su svi perverzni na forumu, gad dejmet! |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
LiveStrong
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ajde nek mi sad još kaže da ovo nije namjenro napisala |
||||
||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ma zika namjerno to piše i diže žar na forumu.. |
||||
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |