Seminar u Rijeci |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2013 at 19:54 |
Evo samo da prijavim da je sutra u Rijeci, na Zametu predavanje o fitness-u i wellness-u itd.. pa ako ima zainteresiranih Rijecana...
LINK |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad bi barem bilo nešto ikada u ovom Osijeku :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
mett,primi se posla ko ja!
U Velikoj Gorici je pokrenuta akcija za street workout!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeee!!!!!!!!! sad cu još poslati mail gradonacelniku,da se osiguram! [<:o)] |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda u V.Gorici , vjeruj mi ovdje u ovom selu ništa ne opstaje..doslovno je divlji zapad...Koje god igralište..trg...bilo šta što je napravljeno je uništeno....katastrofa mentalitet ovdje je katastrofa..balkan,balkan...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
zato si ti tu,imaš misiju,pokreni nešto
svoje iskustvo podijeli,pricaj,pokazuj uci druge,razgovaraj,piši mail gradonacelniku,traži razgovor!! budi uporan! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Znaš potakla si me mnogo stime i baš sam razmišljao o tome i prije nego si rekla da pokrenem nešto kod sebe...dosta ljudi vidim da se aktiviraju po Cepinu trce,vježbaju neka euforija vlada trenutno...mislim sjecam se kada sam poceo tek...nigdje nikoga...a sada volim kada se spusti neki pljusak da odradim kardio svoj...onda nema toliko populacije hihi...uglavnom iznenadio sam se....samo mi je žao i znam kakav su narod kod mene...ništa ne može biti normalno...stajati na mjestu da izgleda pristojno...jer previše delikvenata se okuplja po Cepinu koji koriste to mjesta za konzumiranje Droge , alkohola... Ali sve više razmišljam o tome :) I ne samo ja Svaka cast što si to zapocela daj primjer drugima da razmišljaju takodjer o tome...jer mislim da postaje trend...nadam se da je prošlo vrijeme lijepih frizura i žlondravih tipova :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja o tome razmisljam cijeli dan.. Naime, ne u gradu Rijeci, vec u mjestu di zivim, Trsat.. s obzirom da je izgradjen Kampus sa vecinom fakulteta, to bi odlicno bilo... pisat cu drugi tjedan mjesnom odboru naselja, imam puno poznatih tamo... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna ideja Davore.
To bi zbilja bila super stvar, svi ti mladi ljudi da se mogu družiti i vježbati u parku besplatno, a ne samo visiti u zadimljenim birtijama |
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
bravo Davore!!!!
ajmo svi mladi,borite se,imate pravo! |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Baba imaš primjerak da mi pošalješ na fejsu ili pm-u :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
kaj da ti pošaljem?
http://velika-gorica.org/velika-gorica/hrvatska/vg-street-workout-gradani-javljaju evo ovak sam ja zapocela |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Procitao sam Baba svaka ti cast!!!! Velika Gorica se ponosi tobom :))
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast
|
|
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
e,cekaj,još je rano za slavlje!
kad dobijemo park,onda bu fešta i sve cu vas pozvati na otvorenje!!!!!!!! [<:o)] |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Kada bi imao nacin i kako doci bilo bi lijepo da radim negdje...možda bi i mogao...hjojjojo....trebali bi organizirati okupljanje fitovaca iznajmiti nešto ima nas dosta :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
"kad dobijemo park" hmmm:D
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |