Najljepše fitness cure na svijetu |
Post Reply | Page 123 93> |
Author | ||||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Rujan 2010 at 13:04 |
|||
http://www.tportal.hr/sport/magazin/87š09/Pogledajte-najljep se-fitness-cure-na-svijetu.html
Evo malo za muški dio foruma da pari oci i za ženski da procakula edit: u temi se nalaze slike, slobodno postavljajte svoje prijedloge Edited by Zoki |
||||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Tema je prabacena u podforum "Video&Slike", ovo nije definitivno offtopic.
Slobodno postavljajte ovdje slike nekih sexy fitness cura.. |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ok sorry,i sam sam se dvoumio gdje da ju stavim
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa zašto bi bio samo za muški dio, pa moramo i mi vidjet kak se sve može izgledat! Ovo su neke od mojih fav!
Marzia Prince Laura Michelle Prestin Nicole Costa |
||||
LiveStrong
|
||||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa naravno,moraju i cure dat svoj doprinos raspravi
Bome ta Marzia nije loša... |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
meni je Nicole najbolje građena...ove kosti bokova su tak
|
||||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ha da...ja ipak volim fine linije kao na onoj prvoj
|
||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Definiraj - "fine linije" ? |
||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
na kojima nisu izrazeni misici.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zapravo da, googlala sam marizu i bolja je...ta žena ima za mene optimalan izgled, isto te sexy kosti i 0 masnog tkiva, ali joj ruke nisu tolko definirane, a cvrste su, što je puno ljepše, isto s nogama, a guza absolutely fabulous...skoro da je bolja od candice swanepoel
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Meni su sve tri dobre i ne bih se žalio nit na jednu.
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja bas nisan tija komentirat, nego pustan da cure govore o 3 prejebeno zgodne cure kako ovoj fali ovo ,onoj ono |
||||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Volim obline |
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bolje da ljulja.. |
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E to to hehehehe! |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo ja sam cura...ali baš sam razmišljala tocno ko i ti...vidi vraga... u biti nisam cura..ja sam žena..možda zato... sve tri su predivne.... |
||||
Post Reply | Page 123 93> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |