Print Page | Close Window

Bokic od cudnog slucaja

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Intro - fitness.com.hr
Forum Name: Novi FITovci: predstavite se
Forum Description: Recite nam nešto o sebi.. Upoznajmo se! :)
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=7727
Printed Date: 19 Rujan 2024 at 19:10
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: Bokic od cudnog slucaja
Posted By: Pravi_IgGy
Subject: Bokic od cudnog slucaja
Date Posted: 01 Srpanj 2013 at 20:31
Bok ljudi!

Evo mene iz ocaja i snova za boljim tijelom (kao i ostali dragi ljudi ovdje). Prošao sam malo kroz vaš forum i iako inace izbjegavam online zajednice, nisam mogao odoljeti. Ali dosta o tome, pazite sad ovo:

Trebam vašu pomoc jer ja sam doista cudan slucaj. Muško sam. 20 god. Imam nekih 180 cm visine i 80 kg. Nije strašno na papiru, ali je u stvarnosti! Na gornjem dijelu torza mi se vide rebra, a na donjem mali trbušic pomiješan s ostacima mišica. Ruke su mi kosturske ali noge zavidno jake i izdržljive. Moram to malo izbalansirati.

Što se tice vježbanja to je otprilike ovako: svaki dan ujutro odem na 5-6 šprinteva na 100 m. Navecer trcim laganim ritmom sat vremena. Izmedju toga svaki dan radim sklekove i trbušnjake. Opcenito mrzim teretane i htio bih ih izbjeci pod svaku cijenu, nešto me oko njih strašno odbija i više volim trcati po prirodi i voziti bicikl maratonski.

Ishrana je opet cudan slucaj: vegetarijanac. Jedem prilicno zdravu hranu ali i cesto nezdravu. Ako netko ima link za dobar site s receptima za vegetarijancima a koji ne ukljucuje pasanje trave poput ovce, lijepo molim.

Pa ako imate savjete javite. Inace ono što mi najbolje ide je bicikl, pogotovo na velike udaljenosti, tako da ako netko želi voziti bicikl 60+ km tu sam da vam prenesem svoja iskustva.

Pozz!



Replies:
Posted By: avangarde
Date Posted: 01 Srpanj 2013 at 21:38
Pozdrav i dobrodošao.. bojim se da bez vježbi snage (koje nemoraš raditi u teretani) i s puno kardia kojeg ocito radiš možeš zaboraviti na dobivanje mišica i balans koji želiš. Što se tice vegetarijanstva, nisam previše u tome, al evo ovaj clanak bi možda mogao pomoci https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Vegetarijanstvo-i-veganstvo.aspx
pozdrav

-------------
cookies are for pussies


Posted By: Markan1989
Date Posted: 01 Srpanj 2013 at 22:11
Ovako, možeš razviti mišice sa vježbama s vlastitom težinom ali morat ceš jako sredit prehranu. Imam ovdje dobar clanak za vegetarijance (i covjek koji je napisao je vege i kani postat vegan a na njegovoj stranici vidiš kako on izgleda tako da nema muljanja http://fitnessangels.net/hr/blog/Vodic-nutrijenata-za-vegane-i-vegetarijance - Vodic za vegane i vegetarijance

Što se tice sprinteva oni su dobri ali na kraju anaerobnog treninga kao finisher, imaš na toj stranici i program treninga za pocetnike i razne programe za razlicite ciljeve. Nadam se da ceš uspjeti, pozz.



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk