Print Page | Close Window

Dobro jutrro ;)

Printed From: Fitness.com.hr Forum
Category: Intro - fitness.com.hr
Forum Name: Novi FITovci: predstavite se
Forum Description: Recite nam nešto o sebi.. Upoznajmo se! :)
URL: http://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=7809
Printed Date: 19 Rujan 2024 at 19:07
Software Version: Web Wiz Forums 10.14 - http://www.webwizforums.com


Topic: Dobro jutrro ;)
Posted By: genijalac
Subject: Dobro jutrro ;)
Date Posted: 23 Srpanj 2013 at 11:12
Pozdrav svima!!...

Kupio sam creatine power 500 g.. ovako on ima ucinak i ono vidi se to ,odjednom exploziju da u cjelom tjelu tezine dizes ko da su od papira ;)..
koristim samo 1 tjedan ali kratki mu je efekt ostajanja u tjelu ...tako da vise ni nekoristim onako kako treba......mene sad zanima Jel to moje tjelo drugacije ili nesto??Znaci kad se napnem tjelo mi je cjelo sklesano ....kad sam opusten naziru se trbusnjaci ali prsa su mi cudna ko da se izgube....e a sad cim napravim jedno 15 sklekova prsa se povecaju ...objasnjnje neko i dal je to normalno ? unaprjed hvala svima !!!



Replies:
Posted By: davor23
Date Posted: 23 Srpanj 2013 at 11:15
pa normalno da kad si napet ti prsa iskoce... isto tako bude i nakon sklekove ili bilo koje vjezbe koja pogadja prsa.. odradi trening u teretani s utezima, i osjecas pump efekt na tijelu.. kasnije se to opusti.... i bolje da su ti misici mekani ;)


-------------
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger


Posted By: genijalac
Date Posted: 23 Srpanj 2013 at 11:18
a novi sam u tom svjetu ...pa ono bolje da pitam nego da zivim u neznanju....mislim dal je moguce da cjelo tjelo bude napeto od silnih vjezbi ? ili jednostavno nekom nemoze to biti? postavljam cudna pitanja ali meni su itekako bitna ;)


Posted By: Markan1989
Date Posted: 23 Srpanj 2013 at 14:25
kad vježbaš pojacavaš cirkulaciju krvi u mišicima i to je taj pump efekt, što je više prošlo od vježbanja to je cirkulacija slabija i mišici se "smanjuju". Usporedi si podlakticu npr kad je vruce i kad je hladno, kad je vruce meni sve žile poiskacu i ruke mi izgledaju "kameno" a kad je hladno više krvi je potrebno za održavanje vitalnih organa (udovi to nisu) pa se slijeva oko srca, pluca, bubrega ...

kad se napneš mišic je u stanju kontrakcije pa izgleda vece ali njegov volumen se ne mijenja, ako hoceš da ti se svi mišici stalno vide moraš smanjit postotak tjelesne masti i/ili povecat njihov obujam (ako napraviš oboje koža ce bit tanja i sve ce bit isklesano) i to vrijedi za sve


Posted By: genijalac
Date Posted: 23 Srpanj 2013 at 22:57
puno hvala na informacijama ;)



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk