Tražim partner/icu |
Post Reply |
Author | |
amra2104
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Sijecanj 2017 at 09:31 |
NE, nije ono što mislite
Ali nekako moram pažnju privući A sad za ozbiljno, pozdrav svima od jedne okorjele početnice. Ček ak malo bolje i razmislim ne znam jesam li ikada i stigla do te početničke faze Ovaj put hoću Pomislila sam kako bi bilo dobro, ohrabrujuće i motivirajuće kada bi imala partnera u zločinu s kojim ili s kojom bi se educirala, prolazila kroz muku i nauku do zdravog tijela i duha. Ako ima kakva duša entuzijastična, spremna učiti i vježbati, bodriti i veseliti se za nas velikim( a za čovječanstvo malim) uspijesima neka se javi. U dvoje je ljepše
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav. Ako te nešto zanima rado ću ti odgovoriti, javi se porukom..
Nisam nikakav trener ni nutricionist, ali poneki savjet mislim da mogu dati :) |
|
Ketona
Cita FAQ Joined: 13 Prosinac 2015 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i od mene! Pridružujem ti se u ''transformaciji''
I sama započinjem sa novim režimom prehrane i vježbanja tako da si možda međusobno i budemo od neke pomoći :) |
|
amra2104
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2017 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super baš odlično :)
Javim se svakako. Ja sam evo već dvadesetak dana na pomalo strogom režimu prehrane s kojeg se mislim "sinuti" i više se fokusirati na krajnji cilj a to je uravnotežena prehrana i dugoročniji rezultat. Osjećala sam se zbilja loše u tim prvim danima ali sada nekako je lakše a samim time i motivirajuće. |
|
Dany123
Cita FAQ Joined: 07 Travanj 2017 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz Amra, ne znam dal si jos u svemu ovome, ali evo ako ti pomogne ja krecem danas sa skidanjem na zdravi nacin, pa ako si za, mozemo se gurati zajedno. I meni treba partnerica u ovome ;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |