Napredak u teretani |
Post Reply |
Author | |
PrincessKenny
Cita FAQ Joined: 27 Prosinac 2017 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Ožujak 2018 at 11:00 |
Pozdrav! Imam jedno kratko pitanje, krenula sam u teretanu prije mjesec-mjesec i pol dana i zbilja odradim trening kako treba i u svakoj seriji dižem svoj maksimum, ali nakon mjesec i pol još uvijek dižem istu kilažu i ne osjećam da postajem snažnija, zanima me je li normalno da je napredak toliko spor (pogotovo za početnike) ili radim nešto krivo? imam klasičan push/pull/legs split i za svaku mišićnu grupu odradim 2 vježbe, također radim višezglobne vježbe poput čučnjeva i pretklona
|
|
Justanyone
Mixa shakeove Joined: 30 Studeni 2016 Status: Offline Points: 540 |
Post Options
Thanks(1)
|
Čučnjeva i pretklona? Misliš mrtvo dizanje možda? Mislim da jest normalno, ali ipak ću pitati... koje vježbe radiš, koliko često treniraš, kako izgleda taj program? Zašto push/pull/legs ako si početnik? Jesi prošla opću pripremu? (Nekakav fullbody, ali više možda na spravama, dok učiš čučanj, bench...) Radiš li s nekim, je li ti netko pokazao kako se izvode sve vježbe koje radiš?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |