najtezi je pocetak =) |
Post Reply |
Author | |
godfather
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Studeni 2009 at 20:28 |
prije svega dobro vece svima :) vec duže vrijeme kad uhvatim trenutak slobodnog vremena citam okolne forume u vezi fitnesa, u sportu sam od malih nogu znaci vec od napunjene 7.godine života, bez uvelicavanja trenirao sam sve moguce olimpijske sportove hahaha treniram veslanje, jel, to je sad za stalno :P vec 5 godina, forum i sama stranica je po meni vrlo interesantna i vrijedi ju svakako procitati, do citanja :)
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
..a nisi napisao da si legin lega
šta da ti kažem, dobrodošao |
|
ivan7os
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo da se ja ubacim mom prijatelju na temu, jer mi se ne da otvarati novu. Ja isto treniram sportove odkad znam za sebe, a sa doticnim godfatherom jel treniram veslanje isto i moram napomenuti da smo zajedno prvaci države. :D
i to je to... volimo mišice, imamo mišice i želimo podijeliti naše znanje s vama i nauciti nešto novo :D :) pozdrav! |
|
ivan7os
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
e da... i ja sam LEGIN lega
|
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosli,a bome vidi ti se i po vratu da imate misice...
|
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
to su moji igraci
ja, ipak, u životu nisam sjeo u camac |
|
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
polako sjest ces ....a zivis kraj rijeke tako rekuci..joj joj lega |
|
uporan sam ,uporan :-)))
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro nam došli decki!
The more-the merrier |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
opla prvaci države... i imate mišice? onda zadatak br.š od moderatorice - prvo svratite do galerije i predstavite se no, budimo ozbiljni - dobrodošli legini lege, naucite vi nas nešto, a mi cemo vas |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
*honey*
Viden/a u gymu Joined: 02 Studeni 2009 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošli!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Legini kompici,
dobrodošli! Prelistajte malo forum i otvorite nove teme ukoliko vas nešto zanima, a i da se družimo malo. MOžete krenuti od ovog podforuma da upoznate ekipu malo... |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosli..
Sportasi su uvijek pozeljni na ovim stranicama |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
godfather
Viden/a u gymu Joined: 03 Studeni 2009 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na toplom doceku hehe
|
|
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo kasnim, nije me bilo par dana...
welcome boys have fun |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |