dozvolite da se predstavim |
Post Reply |
Author | |
isazg
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2010 at 20:09 |
Dragi moji, našla sam ovaj forum i evo šaljem par rijeci o sebi. Imam 48 godina i živim u Zagrebu. Do prije godinu dana sam kontrolirala težinu na 60 kg na svoju visinu od š66 cm. Sada sam natukla š5 kg koje nikako ne mogu skinuti. U te zadnje dvije godine sam prestala pušiti i ušla u menopauzu. Sada se namjeravam upisati u neku teretanu. Postoji li netko mjesto gdje vježbaju žene mojih godina? |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prije svega dobro došli!
Naravno da postoje mjesta i programi treninga namijenjeni svakoj dobi Potrebno se samo malo informirati po Internetu, preporuci prijatelja i kolega s posla - zapocnite temu u razgovoru i vidjet cete da cete dobiti dosta informacija. Zagreb je barem mjesto koje nudi sve u izobilju Nadam se da cete se družiti s nama na Fitness.com.hr. Pretražite Forum koji je složen po temama i sigurna sam da cete naci odgovore na sva Vaša pitanja. U svakom slucaju, uvijek možete zapoceti vlastitu temu gdje bi bilo dobro da nam opišete kako se hranite, kakav posao radite i kako stojite s vremenom kako bi Vam preporucili i savjetovali neke smjernice što bi eventualno trebalo mijenjati. Zapocnite s FIT FAQ u svim podforumima, tamo zaista puno možete nauciti o osnovama koje su zapravo i najvažnije u cijeloj prici, a sve dalje samo je nadogradnja podređena specificnim individualnim potrebama. Pozdrav |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla isazg
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
isazg
Viden/a u gymu Joined: 09 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zahvaljujem na dobrodošlici!
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodosli na forum
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |