CiXi - prijava |
Post Reply |
Author | |
CiXi
Cita FAQ Joined: 14 Rujan 2012 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Rujan 2012 at 21:34 |
Evo ja bih se prijavila za izazov :)
pa evo obaveznih podataka: -ženskica, 30 godina, Zagreb -radim u uredu - 8 h sjedenja :/ -zadnje 2 godine sam na prehrani - cca 1200 kcal dnevno, vježbam prosjecno 6 puta tjedno (neka bude i 10-ak dana zaredom) uz Jillian Michaels i Jackie Warner, puno se krecem - pješacim (nije mi problem pješke od Kvatrica do Španskoga),i tako sam izgubila cca 15-ak kg -visina 1,73 m, težina 60-62 kg (varira joj , slikat cu vagu uskoro!!) - mjere - struk - 64 - bokovi - 90 - bedra- D 60, L 59 - razlog zašto sam se prijavila na ovaj izazov je upravo ovo!!! tri slike: -Tools of Trade: -upisala bih teretanu 2xtjedno i ostalo vježbe doma, zbog manjka vremena - zdravlje: hipohondor, inace sasvim zdrava :) CILJ: mislim da je iz slika vidljivo :) eto ....trenera ne mogu izabrati sad jer vidim nema ih :)))) Edited by CiXi - 15 Rujan 2012 at 21:40 |
|
we have more blood then we think
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
treneri, ima da mi pazite na ovo stvorenje
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
ljubicaaa :**** ljepo te citati!!!
Slave je moja inspiracija!!! |
|
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
e pa sad...
do sada sam mislila da si luda, sad si to i potvrdila
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
kako si mogla sumnjati?? :))))
|
|
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cixi, vidi se da tu nije bilo treniranja s utezima, ali pohalna je cinjenica što si smršavjela i što treniraš, zato svaka cast Sad to sve treba lijepo utegnuti!
|
|
LiveStrong
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I vidi se da ssi na 1200kcal... Definitivno uvesti trening sa utezima i malo dignuti kcal iz kvalitetne klope .....
|
|
CiXi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala zika :))) trudim se jakoooo
dalila evo ovako se hranim
ujutro posni sir i integralni kruh ili raženi ili sama pecem od pira i sjemenki, a zadnjih dana ugl neki omlet od bjelanjaka
na poslu kako nemam kuhinjicu a i posao je takava da nemogu sjesti i jestibaš grickam narezano voce i povrce i jogurte
rucam oko 17.00 i to piletinu ili ribu s nekim povrcem, ili int.tjesteninu, ili neke krem juhica od povrca a kada imam predavanja odmah iza posla napravim neke salatice ili int. tortilje punjenje povrcem
veceram obicno posni sir u komb. s malo smrznutog voca ili sjemenkama i mljeko
jednom u 10 dana si dozvolim cheta day - neki slatkiš, krumpirice ili malo alkohola
eto :))
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |