Izazov za cure (i decke) - 44 bodyweight vježbe |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Lipanj 2013 at 22:49 |
Ova cura ubija - Leigh Lowery!
Moram priznati da nisam cuo za nju, ali sam zadivljen nakon što sam pogledao vježbe. Zaista je kreativna s vježbicama (ima i nešto klasicnih), preporuka da probate: Tko uspije napraviti sve vježbe, dajem poklon! Edited by Zoki - 19 Lipanj 2013 at 22:51 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zvijerka :D Morao bih dobro razmisliti da se upustim u to :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cura radi sklekove na jednoj ruci i ostale vježbice kao od šale..
Edited by Zoki - 19 Lipanj 2013 at 22:59 |
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo Zoki pogledao sam 2 puta do kraja video pisao sam nisam ni pogledao...nema teorije sram me gledati :$
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svakako jako odudara od prosjeka populacije, no za nekog u treningu ovo nije problem. Ocekivao sam kompleksnije i teze vjezbe s obzirom na naslov. Sklekovi na jednoj ruci se ne spusti gotovo nista , jedva je uspjela napraviti 2-3 chinupa , bar tak izgleda na videu da se strasno muci.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix, cura je u videu u brzini snimala vjezbe gdje je u nekoliko ponavljanja cisto prikazala vjezbe. I dalje izazivam sve, nagradjujem onog tko se snimi i dokaze da radi ove vjezbice kao od sale (kao i ona). |
|
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
jojjjjjjjjjjgenijalnoooooooooo!moram to isprobati,iako vec dosat ovih vježbi i radim!
niš' odoh sad maznuti gumu s kamiona |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kad gledam nju, ona to radi ko od šale, samo klizi kroz pokrete. A npr. znam da vecinu tih vježbi kroz koje ona "proklizi" ili ne mogu ili mogu 1 rep ali ful sporo da se ne polomim
Odlicna je |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaka cast zeni.. u formi je! Ne vjerujem bas da vecina muskaraca moze ovo..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa dobro je, iako su joj svi sklekovi u banani po meni, i još neke vježbe nemaju cijeli rom, al sve u svemu je pohvalno kako god okreneš :)
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicna je!
|
|
LiveStrong
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super...ali meni bi bila zanimljivija da je digla ovu gumu
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
iskreno,i ja sam to cekala! svejedno,žena je mrak! |
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
Ivica23
Viden/a u gymu Joined: 30 Rujan 2012 Location: Vinkovci Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
sto je fino ovo gledati :D sheram na svoj fejs :D
|
|
Novamladamamauformi
Viden/a u gymu Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican video. Od svih vjezbi ja sam uspije nspravit 360 push up oko 2 kruga.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |