Preporuka |
Post Reply |
Author | |
yasha
Viden/a u gymu Joined: 02 Travanj 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Travanj 2008 at 16:46 |
Sto biste preporucili za sagorijevanje sala sa trbuha uz oko sat vremena orbitreka dnevno i u prosjeku sat i pol hodanja?! Inace, uzela sam tonalin cla(dietpharm) prije tjedan i pol i ne cini mi se da bas nesto djeluje, odnosno, kao da mi je djelovao tih prvih tjedan dana, a sada kao da se tijelo vec priviklo na njega
Nije sad da imam š0 kila viska , imam 2-3 kilice, ali su se sve skupile na trbuhu pa mucim muku |
|
Nada umire posljednja, ali na kraju ipak umre...
|
|
ShapeUp
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam za vjezbanje bez ikakvih pripravaka... Samo oni koji su profesionalno u sportu imaju razloge za to... Samo ti vjezbaj i jedi zdravo pa da vidis za jedno 2-3 miseca polako rezultate |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |