3 bruha zbog c.reza i vježbanje |
Post Reply |
Author | |
Jenny95
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2021 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Rujan 2021 at 15:58 |
Pozdrav. Porodila sam se hitnim carskim rezom prije nepune 3 god. Onaj koji je izveo operaciju, napravio je zbrčku i nastala su mi 3 bruha na području zdjelice tj.unutar linije carskog reza, unutar mesa organa na tom području. Ne znam objasniti. Guglajte incizijska hernija. Nisu preponske ni pupčane kile niti je oštećena trb.stijenka. Radi se o spiegelovoj i 2 incizijske hernije. Najveća je malo veća od graška i vidljiva je kao da želi iskočiti van. Abdominalni kirurg je izjavio da nema iskustva s pacijentima koji bi trenirali uz bruh. Razumijem da se tijelo mora slušati. Ponekad zaboli pri naporu. Da napomenem, nemam dijastazu mišića, trbuh nisam imala ni kad sam prenijela 12 dana trudnoću. Oduvijek sam bila sportski tip ali nemam koga pitati osim Vas članova za savjet. Da li je netko od Vas ( ili netko koga znate s ovakvim problemom ) trenirao, kickboks, gym, plivanje? Operacija bi pomogla kratkoročno i svejedno bi se vratilo pri iducoj operaciji ako bude krivo izvedena. Nazalost. Zahvaljujem se unaprijed. Mirujem vec skoro 3 god, a super se osjecam, nemam bolova.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |