30 to go |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
lakše mi je vježbati,nego složiti dobar plan prehrane!
ja opet ne jedem ujutro,vec dobrih mjesec dana,jednostavno prozujim kroz jutro. jedem u 11h, povrce,meso i salatu, u 17h dodjem s posla i jedem zobene, s mlijekom i medom,poslije treninga whey,ak mi kaj fali još si kasnije popijem jogurt,pojedem i jaja kuhana, i to je to,ali niš mi ne fali,nisam gladna,to mi je dovoljno. Tu i tam pojedem neku vocku,malo kikirikija,caj,kava, i to je to,uglavnom. prek vikenda,malo više pojedem,obicno napravim pizzu,i nedjeljni rucak,koji je bogatiji samo naprijed mia4 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi na tvom mjestu zamijenila obroke.. ujutro zobene.. a u 17h meso + izmedju toga jos nesto pojesti..
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
mia4
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2013 Location: Split Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na savjetima
jucer sam si napisala spisak za kupovinu, tako da nema da nema za pojest nešto što je ok znaci, bademi, jabuke, posni sir, jaja, bijelo meso, povrce, riža ( ja kupujem onu mješavinu divlje i basmati, integralnu ne mogu progutat onako bez icega ), salate razne, kupus, slanutak... nitko mi mije odgovorio za zobeno mlijeko jel ok? od sljedeceg tjedna sam i na grupnom vježbanju tri puta tjedno |
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
za zobeno mlijeko ne znam, mnogi ga koriste.. i zobene stavi na popis :P
grupno vježbanje? od cega se sastoji? |
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
mia4
Post Options
Thanks(0)
|
zobene mi se podrazumijevaju :) imam i lanene sjemenke
a to vježbanje je baš raznoliko: traje sat vremena i radi se baš svašta, svaki put drugo, ali su trbušnjaci, iskoraci, vježbe za ruke i ledja, svaki put na "repertoaru" doma imam i video od jillian, možda je i to ok?
|
|
mia4
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak zobene i jogurt, kasnije jabuka i bademi
ovo mi je super jer nisam bila pregladna kad sam došla doma za rucak skuhala blitvu i jedan krumpir i uz to lešo meso od jucer sad pijem kavu, a za veceru cu jaje, sir, jogurt...nešto od toga
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni se cini da premalo jedeš.
Kolko su ti kolicinski obroci?
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
mia4
Post Options
Thanks(0)
|
pa eto tako je ispalo jucer, ponedjeljak :)
sad kad pogledam, samo je rucak bio normalan, makar je tih badema bilo dosta na poslu, cesto sam ih jela po nekoliko komada za veceru sam pojela komad ementalera i popila pola caše jogurta danas planiram smiksati bananu, narancu, jogurt, zobene i lanene, na polu opet jabuka i bademi za rucak cu bijelo meso, rižu i zelenu salatu vecera posni sir najvjerojatnije
|
|
mia4
Post Options
Thanks(0)
|
< = =text/ ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
Evo ispravljam današnji jelovnik :)
Jutros banana, naranca, zobene posije i lanene sjemenke i malo jogurta - predobro
Sad cu jaje, šnitu šunke (one 2%) , šnitu ementalera i malo badema
Sad razmišljam je li ovo previše hrane ?!?!
|
|
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako mislis samo za jedan obrok, onda da
ovo sto si ti nabrojala je dorucak i "uzina"
Mislim da ce ti vecina ljudi ovdje reci da su oni obavili 3. obrok i da ih kroz jedno 2 sata ceka novi
|
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
mia4
Post Options
Thanks(0)
|
dva obroka
i mene uskoro ceka treci ne bih htjela jesti premalo, ali ne bih ni toliko da ne gubim kilograme nadam se da cu se "uhodati" može li mi netko reci konkretno u gramima koliko koje hrane jede npr 200 g piletine i 100 g riže (sirove) salatu ne planiram vagati |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |