6 berlavih tjedana |
Post Reply | Page <12345 7> |
Author | ||||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
lipi moj jat ti to tako nekako i radim,samo sta nije 2xš2 vec 3x20 .po š2 ponavljanja sam radila u samom pocetku .evo nasla sam ti program al ja ti ne radim iz njega ove vjezbice jer mi je to tesko.nemogu samu sipku podignit.
A: bench press 2xš2 triceps potisak s cela 2xš2 F: biceps pregib sa šipkom 2xš2(al eto radim s utezima) iskorak sa šipkom 2xš2 (sa uetima da s sipkom nema sanse) B: kosi bench press 3x 8 C: mrtvo dizanje na ravne noge 3xš0 -nema sanse E: triceps potisak s cela 2xš0 p.s.jos ni jednu zenu u gymu nisam vidila na tim spravama :D |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo ja trazila i pretrazila cili grad za nac vijacu i nakraju opet to sta sam tila nisam nasla .
pa sam si lipo otisla u ducan di drze svu opremu za climbing i uzela konop,sad cu tribat improvizirat za napravit rucke.smislim vec nesto . al eto zacrtala sam si lipo da napravim rucke koje ce imat tezinu od pola kilograma svaka ili skupa ovisi. ako imate koji prijedlog za rucke samo dajte i onako sam prepustena improvizaciji . |
||||
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
napravi po 2 cvora na krajevima:)
|
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Upravo to, rucke ti uopce nisu obavezne.. Meni još bolje paše samo uže |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
jesu ako mislim imat i radit s necim vakim
. |
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hmmm, meni to uzasno lici na određena sexualbna pomagala , a ne nešto za tjelovježbu
|
||||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slažem se |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i samo onako usput za zokija,procitala sam nova pravila za transformaciju i mislim da nikako ne upadam u ti krug jer vec sam evo 7 tjedan u gymu i vec sam po prilicno toga na sebi transformirala .starih slika svog tila nemam jer nisam bas neki narcis,a nove i da stavim je glupo bez starih jer je razlika u onda i sad znatno vidljiva.jedino sta mogu je stavit nekakve mjere(jer neznam kako to tocno bas izmjerit),al eto ka okvirno njih mogu uzest i napisat.
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kak nebi bila kandidat,pa 7 tjedana teretane
je jako malo,a period transformacije je 3 mjeseca.tak da ak sad stavis slike za 3 mjeseca mora bit napretka.nije valjda da mislis da si u 7 tjedana dosla do zeljene forme di vise nema napretka? |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa onooo........ovakvih ruckica kakve tražiš kladio bi se da možeš nac u sexy shopovima |
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
od sve te price, nigdje slika |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Berlava, hoceš ti na kraju stavit te slike? |
||||
Post Reply | Page <12345 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |