6pack Sparky |
Post Reply |
Author | |
6pack Sparky
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2017 Location: Varazdin Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Sijecanj 2017 at 09:11 |
Sparky, 28 godina, VSS, uredski posao, oženjen, dvoje djece
Odakle ste - Varaždin Što radite -uredski posao, magistar prava Kako se zovete - NN Koji vam je omiljeni sport - trčanje, kettlebell, olimpijsko dizanje utega Da li imate kakav fetish - no, no, no... Recite nam svoje vještine - ustrajnost ukoliko to uvjeti dozvoljavaju (a trenutno dozvoljavaju) Sportove kojima se bavite - u ovim zimskim mjesecima kettlebell Svoje ciljeve - sklesati se do trbušnih mišića. To je prema pitanjima iz uvodnog posta :)
Lijep pozdrav svima! Nakon što sam se u srednjoj bavio nogometom, tokom faksa biciklizmom i crossfitom, nakon svega se udebljao do ekstremnih 108kg na mojih 174cm, odlučio sam da je vrijeme za transformaciju dok sam još mlad :) Prošle godine sam skinuo preko 10kg trčanjem, istrčao prvih 10 kilometara i sredio prehranu. Cilj za 2017. je istrčati polumaraton i dobiti ravan trbuh dok je san imati izražene trbušnjake za ljeto :) Idemo se čitati, dopisivati i sretno nam bilo u suradnji :) |
|
8/2016 = 104kg
11/2016 = 89kg 7/2017 = 6pack |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |