90 dana do komada :)))) |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanima, piši gajba
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neka vas ne bude vremena kada je ''dorucak'' ili neko jelo, radim nocne, tak da nista cudno...
jucer LI cardio nataste 45 min š3h zobene š00g + š00g jabuke + mjerica wheya + vitamini i minerali š4h trening odmor izmedju serija cca šmin, izmedju vjezbi 2 min lat prednji 3xš2 60kg lat uski 3xš2 60kg hiperekstenzija 2xš2 š0kg lat veslanje siroki 3xš2 60kg lat veslanje uski 3xš2 60kg veslanje bucicama na kosoj klupi 3xš2 22,5kg š5h mjerica wheya + 30g dexa š7h 250g posnog sira + kikiriki (ne znam kolicinu, cca 20ak g) 20h 250g posnog sira + kikiriki (ne znam kolicinu, cca 20ak g) 23:30h š50g oslica + maslinovo ulje 03h š50g oslica + maslinovo ulje 06h š50g posnog + kikiriki 08:30h kazein + maslinovo ulje danas 24.2. š5:45h LI cardio š6:45h zobene š00g + š00g jabuke + mjerica wheya + vitamini i minerali 20h š30g oslica + 20g kikirikija (nemam maslinovog, moram kupiti) 22:30h LI cardio 2h 23:30h š30g oslica + 20g kikirikija 03h kazein + kikiriki |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Radis neki split s utezima? kak si si zamislio treninge u teretani u globalu?
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji tocno cardio radiš ujutro?
|
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, bit ce split, s time da ramena, biceps, triceps radim zajedno, eventualno triceps odradim uz prsa ak cu imati vremena. tezine su takve da 3. seriju napravim nesto teze. stavljat cu naglasak na intezitetu, ne toliko na tezinama, jer mislim da s vecim tezinama dolazi veci katabolizam (pogotovo uz š0-š5 ponavljanja kako cu raditi), a ne unosi se dovoljno UH da bi se zaustavio katabolizam.
cardio mi je samo LI cardio, znaci brzo hodanje 6,5km/h. jednom tjedno cu raditi HIIT, nadam se da ce uz punjenje nedjeljom to biti dovoljno. i da... jedva cekam nedjelju... poceo sam piti caj s cimetom (onaj u prahu, ne tipa caj jabuka cimet ;) ) i tako mi se jedu knedle... stara ce me ubiti kaj cu je to traziti da mi napravi uz nedjeljni rucak, al jbga, pomoci cu joj, ona ce pomoci samo u nekim dijelovima koje za sada nisam savladao :) |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne mislis uopce imat heavy treninga? A kaj se itenziteta tice, mislim da ti je malo previše minuta odmora između serija ak ti je naglasak itenzitet, Neznam na kojim tezinama bus radio ostale vjezbe da vidim di su od mojih trenutno kaj radim na 20 sec odmora, al onda bi vjerovatno morao i spustat tezine ako oces povecat itnez. s tim da sam ja radio fullbody, kruzno tak da nije isto....
Pretpostavljam da ti oces zahvatit malo veci intenzitet, ali i kolko tolko da bude dio posla i za ocuvanje misicne s tim nacinom jel? Edited by The Phoenix |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
go gajba!
gajba da playboy sruši feniksa sa trona |
||
will smoke your weed for food!
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehehehee Sad njega guraš u vatru kad si ti bio pussy i junker pa nisi nastavio s poslom na sebi, tj odustao Edited by The Phoenix |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nisam ja ništa odustao, samo sredio prioritete
ja i dalje treniram, vozim bicikl, trcim malo i tak... al malo i getalajfam :) |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma prcam te, naravno da svako ima svoje prioritete |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam da prcaš ima jedna mala u teretani koja mi isto na vrhu prioriteta |
||
|
||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E Gajba ti ces stvarno biti komad nakon transformacije!!
|
||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slazem se Strada..
iskreno, zamisljala sam te kao nekog debeljucu.. (nesto kao na avataru da, da.. bit ce to odlicno pratit cu tvoju transformaciju.. Sretno!! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sram te bilo... mesek... ti imaš curu ito ...ha a ha ha....
Gajba... zašto krdio nisi ostaio za kasniju fazu defke...ovaj LI kardio? ili ceš snije ubacivati još kardia?? |
||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
|
nakon nekog vremena cu poceti 3 sata raditi cardio (ako ce mi slobodno vrijeme dozvoliti), ne vjerujem u one price kako ce se tijelo naviknuti na kardio. ako nesto radis, moras dobivati energiju od nekuda, ne mozes raditi na zrak... (ako mislis na to) 25. 2. ludi dan, nisam nista stigao, samo doma radio sklekove - 4 serije po š5 ponavljanja normalni, uski, kosi (podignute noge) i dipseve prehrana kao i inace, da se ne ponavljam...
26. 2. danas i sutra radim cijeli dan tak da mi ostaje samo vecer za aktivnosti... LI cardio 2 sata navecer Edited by GajbaPive |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne...nece se tijelo naviknuti na kardio...ali meni uvijek
na pocetku lakše držati kcal nisko...i u kasnijoj fazi ubaciti kardia...nego ga povecati na 3h...cist zato pitam Edited by dalila |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |