90 dana do komada :)))) |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |
Leandra ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2011 Status: Offline Points: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:)) Hihi...bravo za 3h vježbanja...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
za korizmu se odricem interneta, tako da vas pozdravim dok mogu... ako nisam ovdje fizicki, ne znaci da nisam u treningu! pozz!
|
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Pametna ideja Gajba ![]() |
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Gajba,vidim da se nisi javljao tu pa me zanimalo kak napredujes?Ili ti to cekaš kraj ovog dijela natjecanja da sve sasipaš u komadu?
|
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
ma, zavrsavao sam faks (jos samo diplomski), imao nesto posla oko pcela, pa smo poceli cuvati malog necaka (sestra pocela raditi, a mali za sada ne ide u jaslice), pa u fazi izrade teretane doma,... jako slabo sam vjezbao, pogotovo cardio. al evo, ovaj tjedan sam ponovo malo intezivnije krenuo, jucer i prekjucer 3h hodanja, danas trening prsiju,... polako... imam za skinuti jedno 8kg, misica sam nesto izgubio :( al jbga, dao sam najteze ispite na faksu, tak da mi uopce nije zao. bit ce misica... :D
|
|
![]() |
|
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
ajde dobro, zanimalo me kak napredujes posto se nisi javljao.......onda polako sam, nigdje ne gori
|
|
![]() |
|
al nije sve tak lose... imat cu onaj vise atletski, manje bb izgled napuhanca :D sto mi osobno i vise svidja...
|
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Gajba, hoce bit slika? Mene ovo isto jako zanima :D
Edited by Pitbull |
|
![]() |
|
njanja ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 119 |
Gajba, samo da znaš da ima nas puno koji išcekuju tvoje slike :)
|
|
kad ima volje ima i nacina
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |