[:)] |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
TaPe
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 211 |
Post Options
Thanks(0)
|
jučer:
D: 50g zobenih + 1.5 dcl mlijeka + svježi ananas + svježi sir Mo: šaka badema + 1/2 banane R: 2 velike jetrice napravljene na žličici i pol m. ulja + mali krumpir kuhan u kori + puno zelene salate i rikole sa žličicom m. ulja i jab. octa -šetnja, igranje s loptom cca 2h:) Mo- salata + jetrica + mala feta raženog kruha šetnja do dućana 30 min zeleni čaj vježbanje svježi sir + šaka grožđica v: zelena salata + rikola + ribice u slanoj vodi * žličica m.ulja mjere(ne znam baš što se mjeri, a što ne, pa sam sve xD): list 35cm iznad koljena 37cm bedro 52cm dupe 89 kukovi 81.5 oko pupka 73 iznad pupka 71 rebra 79 prsa 84 ruka28 kg 58 |
|
* none but ourselves can free our minds *
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
jučer:
D: zobene 50g + ananas + cca 100g 1 keks, suncokretove sjemenke R: int. riža cca 50g + bolonjez + puno zelene salate + rikola(1 žličica m. ulja + jab. ocat) šetnja + kuglica sladoleda od crne čokolade 200g svježeg sira V: puno salate + luk + ribice u slanoj vodi žličica m ulja. danas: D: zobene + ananas + cca 100 g svježeg sira Mo: jogurt 0,1 mm + šaka badema R: pileća prsa na žličici m. ulja + tikvice, zelene mahune, mrkva, kelj + zelena salata + feta raženog kruha Mo: (još ne znam) zeleni čaj vjebanje svježi sir + šaka grožđica V: od ručka piletina + povrće |
|
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
jučer:
D: zobeme 50g + banana + svježi sir Mo:šaka badema R: tanjur graha + kupus salata Mo: pizza od bezglutenskog brašna (u gostima, cca 10x10cm, tanko tijestoxD) vježbanje svježi sir i malo bijelog kruha (samo sam to imala) V: piletina + tikvice + zelena salata + mrkva |
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve dobro izgleda ali jedan mali savjet, nemoj peći i pržiti na maslinovom ulju, vjerovala ili ne svinjska mast je bolja za prženje ili ako hoćeš biljni izvor kokosovo ulje (ne palmino nego kokosovo) a tu žličicu maslinovog ulja stavi u salatu jer ga prženjem uništavaš nažalost :(
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
nisam znala :/ nemam niš osim maslinovog i suncokretovog. možda na malo suncokretovog dok ne nađem kokosovo? ovdje baš nema nekog izbora u dućanima:)
hvala :) |
|
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
znači svinjska mast ne dolazi u obzir? mislim možeš ti nastavit na maslinovom, i to je bolje od suncokretovog ali ono, samo kažem što je zdravije, nije to sad takav bauk, u dalmaciji nemaju drugo pa sve rade s maslinovim, kokosovo je skupo dosta, u biti ne znam što da ti predložim :/
eventualno da se investira u onak pekač sa staklenim poklopcem, ja sam u tome kilograme i kilograme piletine ispekao bez ikakvog ulja ili masti a koliko se sjećam nije tako skupo :) |
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
hihi sad nemam za ništa osim za domaće maslinovo ulje xD :D ali dobro. kad ću moć uzet ću kokosovo kad odem van otoka :)
hvala:) svinjska mast, kao maloj mi je baka to mazala na kruh, tako da sad. ne hvala :S :D |
|
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
danas neki lijeni dan
jučer izlazak, danas spavanje do 14h, iz kreveta za stol i udri po ćevapima i luku (+tikvice i zelena salata ), sa stola na fotelju i ne mrdam mislim da su mi kupaona-fotelja ili fotelja-kuhinja (napunit bocu vode) vrhunac dana još 4 sata sjedenja i spavat ili?:) ne znam što za večeru ni dali bi večerala :D trebalo bi nešto lagano ali nemam ideje. dučani zatvoreni, sira nemam uglavnom, super dan za promjenu bez grižnje savjesti :D prošli tjedan me ubio, tako da, zaslužila sam :) sutra u nove pobjede [<:o)] |
|
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
kako napravit srdelice bez pečenja u dubokom ulju?:)
|
|
|
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fitness.com.hr/prehrana/planirana-prehrana/Rizoto-od-srdela-na-brujet.aspx
:)
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
aa super, hvala ti!!:)))
|
|
|
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
kako pripremiti artičoku?:)
hvala!:) |
|
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.coolinarika.com/recept/namirnice/?upit=Arti%C4%8Doke |
|
cookies are for pussies
|
|
TaPe
Post Options
Thanks(0)
|
vidjela sam to, hvala:)
ali kasno sam se sjetila pa nisam mogla u ništa uklopit pošto se ručak već radi, tako da sam je samo skuhala i polila maslinovim uljem:) jako fino:)) |
|
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |