a evo i mene:) |
Post Reply |
Author | |
mamaleona
Cita FAQ Joined: 05 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Svibanj 2010 at 14:07 |
kada dobijete pravi motiv onda se i sami pokrenete da od sebe i svog tijela nešto napravite e pa tako i ja......bila 2 puta u rodilištu sa š30 kg:)...ali nakon 6 mj to se vratilo na 95 kg,inace š80 visoka i strahovita sreca što sam konstruirana tako da sam jaka a ne debela.no mama leona bi rado skinula još 5 kg ali što sam starija sve je teže.Teretana 3 puta tjedno i vidi se na tijelu da ništa ne visi kao prije ali kilice su tu,svjesna da mi je žlica predraga ipak nisam karakter kao moj uzor.Morah ovo s nekim podijelit jer dok sam pušila mislila sam da je najteže prestat pušit ali nije vjerujte puno je teže odrec se nekih namjernica...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
Slobodno podijeli svoj jelovnik s nama.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |