A koje casopise citate / pratite? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Svibanj 2009 at 11:18 |
|
Da li kupujete neke casopise i koliko u biti uopce citate neka casopise?
Kak vam se cini Mens Health i slicni? |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eventualno po ljeti za na plažu uzet, a i to onda ove s križaljkama, ili klik i slicne :)
Jedino što ponekad znam kupit je mreža, 2x godišnje |
||
Irena
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 45 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cosmopolitan
ipak sam žensko bice |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
citam Lider i veoma rijetko prelistam Men's Health (ne volim listati reklame).
Internet je danas dobar izvor informacija. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja ne citam ništa, ali eto jucer sam bila u busu 4 ipo sata pa sam na preporuku kupila: Ljepota i zdravlje... Govori meni ženska koja mi ga je preporucila: Ajme super je, ima recepata zdravih, tjelovježbi, clanaka o zdravlju i tako svega...
Kupim ja to i još je samo 9 kn i ono teže smece po meni, procitala sam samo 2 korisna clanka, tjelovježbe su totalno bezvezne na 3 stranice, a 3 recepta su za vegeterijance, tako da... |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne kupujem ništa, al znam prolistat svašta kad odem kod nekog u goste ili u kaficu
uopce nema nekog casopisa koji bi me toliko zanimao da ga kupujem, sve što me zanima nađem na netu, a kad ipak nešto prolistam, onda ionak samo slike gledam ma skužila sam da su svi ženski casopisi isti, uvijek iste teme, isti neprimjenjivi savjeti, a slicni su i men's health i drugi muški, samo su pisani u muškom rodu. sve skupa mi uopce nije blizu stvarnom životu, od recepata za koje ti treba 5 sati da pripremiš, preko "životnih" savjeta za upucat se, hrpetine reklama, traceva "ko je koga , kad i gdje" (to još i procitam, baba jedna )itd. uglavnom, net je zakon, isfiltriraš si tocno ono kaj te zanima. Edited by Signorina |
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja citam Men's Health ,super mi je to kaj imaju dobre savjete
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme svašta ja citam, ali najviše lijecnicke i farmaceutske casopise zbog prirode posla.
E, sad, kad je razonoda u pitanju ponekad kupim Cosmopolitan i britanski Glamour, ali nemaš bolje od Storyja i Extre; da razvališ od smijeha kakve blesavoce pišu, ko je di bio i šta je imao na sebi...No comment |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
...ali ocito da se prodaje |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi vole citati o drugima - kvazi celebrityima. Edited by Zoki |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja najiskrenije NE!
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali drugi da. Ne mislim tu na sebe, kad pogledaš 24sata su najprodavanije novine, a najvece zvijezde tih novina su Britney Spears, Paris Hilton i ostatak. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ej! Ne vrijeđaj mi novine koje me prehranjuju |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što radiš za njih? |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina...(Gotovo) Svi smo mi pomalo licemjeri. Kritiziramo takve novine da su smece, ali istovremeno im omogucavamo najvecu zaradu. Ipak, nije nam za zamjerit.Malom covjeku koji se muci da bi preživio od svog mukotrpnog rada treba nekakav ispušni ventil,a tracanje "celebrityja"(ako ih tako možemo nazvati) je zdravo za psihu |
||
MaLiBarZu
Viden/a u gymu Joined: 26 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je 24 sata sasvim ok ima par ok vjesti....ono sa celebrity-ma mrzim pa niti ne citam a naj više volim stranicu sa vicevima i ono pored
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |