A koje casopise citate / pratite? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Između ostalih novina, radim i s tim najtiražnijima za podrucje slavonije, slaganja, umetanja priloga, reklama, ljepljenja, ma sve živo što se tice novina u tiskari Smijem se jer bi inace plakao kad ih milju i po prijeđe preko mojih ruku |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
novina ili eVra? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je, eura |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zanima me da li ste culi za casopis Ljepota&Zdravlje?
Da li ga tko od vas redovno cita? |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam ga kupit koji put. Nije loša cijena(9 kn), a zna se pogodit kakav zanimljiv clanak na temu zdravlja/fitnessa/nutricionizma. Nije sad neko otkrice, ali nije ni za bacit. Edited by Kate |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam citati i nije uopce loš casopis...cak je po meni u razini sa cosmom ili elle i slicno...a cijena je normalna i prihvatljiva, 20-tak kuna jeftiniji nego gore navedeni, a po kvaliteti ne odstupa puno.....
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne citate onaj poseban prilog (mjesecnik) Glasa slavonije Zdravlje koji izlazi svakog prvog ponedjeljka u mjesecu?
Svaki put kad ga ulažem skoro od rijeci do rijeci ga prođem, nije loš |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ustvari, ispada da su manje skupe i manje razvikane stvari cesto po kvaliteti svog sadržaja u rangu sa, ako ne i bolje od razvikanih, blještavih i tajkunski bezobrazno skupih casopisa cijih pola stranica otpada na reklame za parfeme.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al nam je Kate opaka. Istina, casopis Ljepota&Zdravlje košta 9kn i iznimno je kvalitetan. Nađe se korisnih savjeta / ideja / tekstova. |
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
opaka, opaka a i ima pravo ja sam inace slaba u citanju casopisa, više sam za knjige...jedino znam ponekad prelistat Zdravi život...to je što se naših casopisa tice, a od stranih na poslu imam par muscle&fitness primjeraka na eng. koje sam vec izlizala od citanja :)
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
You know I'm bad, I'm bad ...
You know it Ne damo da nas pljackaju! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ova kata je neka lavica
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Grrrrrrrr! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, citam ga. Inace, ja jako cesto putujem tako da vrijeme ubijam raznoraznim casopisima. Uredno uzimam LJ&Z, BestShop, povremeno Story - koji je totalno sranjce, kako bi moja frendica rekla "Ma šta ceš to uzimati, da saznaš tko gdje liže sladoled?!" Cosmo sam redovito uzimala, ali zadnja 4 mj ih bojkotiram jer su mi se jako pokvarili. Bug - imam mjesecnu pretplatu.... I tako... Kao što sam rekla, cesto putujem tako da - svašta ja citam! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Theia nam se vratila
pa gdje si bila? |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeste culi do sada za casopis "Zdrav život" i citate li ga?
Evo linka za pogledati malo više... MojMag - Zdrav Život košta:š2kn - kupuje li ga tko od FITovaca? Ja do jucer nisam znao da postoji.. Edited by Zoki |
||
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |