A rekla sam sebi nikad vise!! |
Post Reply |
Author | |
pravnica
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2013 at 18:37 |
Udebljam se pa smrsam, pa se opet udebljam, a svaki put kazem necu nikad vise... svake godine nabacim minimalno 5kg i onda panika, zelim da to skinem sto je moguce prije e sada sam u toj fazi. Imam 22 godine i 66kg visina 168cm.
Prvi put sam ovdje, i trazim samo malo podrske od svih clanova, a cilj mi je skinuti 6kg. Pozdrav |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav , napiši šta jedeš i kakav ti je trening
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, kako ti možemo pomoci?
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla kolegice pravnice hehe
Na forumu ima jako puno savjeta kako zdravo smrsaviti.. pa baci pogled! |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
pravnica
Post Options
Thanks(0)
|
Pokusavam da jedem puno voca povrca, izbacila sam hljeb i ne jedem nista poslije 18h, pijem 2l vode na dan. Treninge nemam,jer jos sam studentica pa nemam bas para za teretanu, ali pokusavam u stanu da uradim po koju vjezbu, i setam kada god imam vremena. Slatkisi su mi najveci problem, tesko im odolim!
|
|
pravnica
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala puno kolegice vec sam saznala mnogo stvari, odlican je forum
|
|
XQ
Viden/a u gymu Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcanje je uvijek besplatno, jedino ak ti bandic ne naplati cestarinu neku.. Uvijek ima vježbi koje možeš bez opreme napraviti, malo baci pogled po forumu.
|
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |