a ufff .... |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice dobivanja kilograma to je vjecna igra sa
inzulinom. visok inzulin u krvi jednako boli rast mišica. dnevni unos proteina ti je oko š-š,5 g/kg i moraš si izracunati dnevnu potrošnju kalorija. sad nisam siguran koja je jednadžba za žene , al google je prepun takvih piiiip. Google it :D hranu baziraj na puno kompleksnih ugljikohidrata i kao sportska prehrana definitivno pomogne malo wheya u kombinaciji sa glukozom ili maltodekstrinom prije i poslije treninga . znam , znam totalno bb spika ,al ne moraš bildat da bi djelovalo :D . a što se tice zatezanja treniraj cijelo tijelo , ubaci malo utega i radi malo više ponavljanja sa normalnim kilažama( znaš vec koliko ti treba). iskreno nisam baš išao proucavat ti trening, možda budem sad me gnjave na fejsu . lijepa si mi |
|
U mirin brah?
|
|
bea
Cita FAQ Joined: 06 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 61 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi na tvom mjestu pobrisala ljude s fejsa koji me gnjave
|
|
Where are you?
Here. What time is it? Now. What are you? This moment. |
|
Sebastian96
Viden/a u gymu Joined: 10 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 183 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bea kad ce nove slike :)
|
|
U mirin brah?
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |