Acai Force Max i Big Time - Muscle Formul |
Post Reply ![]() |
Author | ||
Bane ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Lipanj 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Listopad 2009 at 08:56 |
|
Ovako neki dan naletim na neki sajt
http://www.ricksmuscleblog.com/index.php/ref/rtheadofš/rthea dof2 i tu procitam neku pricu o nekom covjeku koji je nabio misice za vrlo kratko vreme pa me zanima jel to moguce i jel upravu sto kaze tamo! i da na eng je Hvala na odgovorima Edited by Bane |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma, još jedna prica puna gluposti samo da bi izreklamirali nekakav lažni proizvod
![]() Sigurno, vjeruj :D a onaj lik na slici prvoj je na steroidima žešce ![]() |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
i sta kad prestanu uzimat ta sranja izduse. kladin se da ce ga upola manju lik koji trenira prirodno razbit da ovi nece znat di je.
![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
koje, ove na steroidima? ![]() |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
da . kad prestanu uzimat
|
||
![]() |
||
|
nejde to baš tako ![]() uvjek dio ostane ![]() p.s ne možeš ni ocekivati da auto ide isto ako tociš oktansko gorivo i super 95 ![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
ma vidiš da ne zna ni sam šta piše ![]() |
||
![]() |
||
|
ma znan sta san mislija znan jednog lika sta zivi blizu mene i isa je u teretanu uzima je svasta u misec dana je dobija bar š5kg i sad je upisa kickbox kod mog prijatelja i ovaj mi kaze da je lik skroz slab da likovi sta su manji od njega su jaci nego on na to san mislija a ako san se krivo izrazija jbg
![]() |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
'Ajmo probati ovako. Ideš u glazbenu školu. Sviraš gitaru i nakon nekog vremena te lupi da pocneš svirati saksofon. Prebaciš se u puhace - i , iako si se bavio glazbom , nemaš pojma! ZAKLJUcAK: Iako se obojica bave nekakvim sportom, zašto bi bodybuilder nogom skidao vrece od 2m, i zašto bi kickboxer morao biti građen ko apolon. Dakako, obojica smo stekli dojam da je taj tvoj pajdaš debil. |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Izgled, tj. gradja nema nikakve veze sa borilackim sportovima..
![]() ![]() |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
Meni kažeš,ili.!? |
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
opcenito..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
|
Tocno tako |
||
![]() |
||
|
Pa šta sad vi mene ispravljate, a ovo sam napisao
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |