Agramer kruh |
Post Reply |
Author | |
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Travanj 2012 at 20:40 |
Pokušao sam pretraživat po forumu i nisam našao spomen Klarinog Agramer raženog kruha sa sjemenkama
ovdje je sastav http://www.myfitnesspal.com/food/calories/klara-agramer-kruh-8031625 jucer sam si to kupio i odlican mi je a našao sam za njega samo dobre preporuke, skup je nema šta al ima odlicne hranjive vrijednosti pa ono, ja inace ne jedem puno kruha pa si priuštim (250 grama za 8 il 9 kuna u konzumu) jer je šnita oko 25 grama ima ih 10 a 2 su sasvim dovoljne za obrok i zasiti te dobro, što vi kažete na njega? |
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vidjela sam taj Klarin Agramer kruh kojeg spominješ, ali ga još nisam probala. Rijetko jedem kruh, ali kad kupujem uzmem Mlinarov integralni tost kruh od integralnog pšenicnog brašna s maslinovim uljem (zeleno pakiranje). Nutritivno se malo razlikuje od Agramera, a pakiranje je od 400g i iznosi 7kn.
Hranjiva vrijednost za 100g: - en.vrij.: 252 kcal - P: 9.1g - UH: 42.7g Od toga šeceri 3.4g) - M: 5g (od toga zasicene 0.9g) - vlakna: 6g ...pa me zanima što vi kažete na njega? |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |