ahoj! |
Post Reply |
Author | |
riff raff
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Srpanj 2010 at 17:15 |
pozdrav.....da se predstavim
2š god.,antitalent za sportove, izležavala sam se vecinu vremena što je ostavilo posljedice- nemam niti jednog mišica i užasno se umaram jer mi je kondicija nikakva visoka sam i mršavija, ali pošto sam se kretala minimalno skroz sam atrofirala i živcira me mlohava koža i nedostatak mišica - noge su najkriticnije ( višak kože, jaca koljena i tanki listovi) uglavnom, shvatila sam u kakvom sam defektu i sad se pokušavam pokrenuti...citaj, izvodim nekakve vježbice po kuci ( bolje išta nego da ležim) citam vas pomalo i nadam se da cu od jeseni krenuti u teretanu ili nešto sl ( nisam nikad bila - ne znam cemu služi koja sprava, i bilo mi je bed ici sama), sad nisam u mogucnosti.... to je to, valjda.... |
|
TopForm
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla ...trebaš se pokrenuti,nema druge.
trk u teretanu i uzmi trenera za prvih par puta uzivaj i sretno! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |