caj od mente - cajevi |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | ||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
caj od trešnje?! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Hej hej, Mr G. ![]() Imaš za kupit u Mercatoru i Kauflandu TEEKANNE cAJ JAGODA-TREšNJA, ali i naš PODRAVKA cAJ DIVLJA TREšNJA i FRANCK ima trešnju ![]() |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Evo žutog caja..
Objavili clanak: Žuti caj - zašto je toliko poseban i hvaljen? Preporuka za procitati. Sad je postala pomama za tim žutim, ljudi traže rješenje u njemu za mršavljenje. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
anna ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
|
Idem odmah u ducan po njega ![]() |
||
![]() |
||
medena ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 19 |
|
okusom je žuti blažeg okusa od zelenog,ništa posebno,mislim da je više marketing dobro odrađen...
|
||
![]() |
||
dina_1 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 1 |
|
ja baš ne volim cajeve - ali ako moram, onda crvene vocne i zeleni, jer je najbolji :) no sugar :)
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Ja svaki dan pijem 2,3 case zutog caja.. Odlican mi je za detoksikaciju..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
senya ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Veljaca 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
|
Zeleni, kamilica i njihova kombinacija sa šipkom!
![]() Volim staviti i limun i med u caj ![]() |
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
Majka mi bere sve te biljke u planini, svaki dan popijem caj od nane (menta) ili kamilice i navecer caj od sporisa. Odlicnaf efekat na organizam ! ![]() |
||
![]() |
||
Ann ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
|
Avenue Mall - kuca zelenog caja.
Toliko savršeni cajevi raznih mirisa i kombinacija. Mmmm Roiboss-naranca Bijeli caj Roiboss-cimet-šljiva su mi trenutno omiljeni. |
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
caj od mente u principu ne smiruje nego energizira, ali ne mora znaciti da na tebe tako ne djeluje. ![]() Meni je isto favorit, obožavam ga samog i famozan je s limunom i medom... nevjerovatna kombinacija. U Intersparu ima predobar, ona njihova Marka Spar- Natur pur (na polici sa zdravom organskom hranom), ugl 50 gr caja u listicima dođe cca š5kn, a PREaromatican je. Probajte i Alnaturin (u DMa) od anisa i kima, ja ga jednom zabunom u žurbi zgrabila misleci da je kamilica ![]() Super su mi i oni Das gesunde PLUS cajevi (opet u DMa), trenutno se gazim jednim od peperminta+limunska trava+đumbir. Toplo preporucam. ![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
|
caj od mente navecer mi super odgovara, jedino njega i pijem od cajeva. I mislim da su najbolji cajevi koje sam probala bili Milford.
|
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
Sedirajuce djelovanje-odlican za spavanje. Ja ga popijem i ko mala beba, samo mi jos fali palac u ustima ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
Try BRUSNICA/BOROVNICA od Biofarma
I JABUKA S C VITAMINOM od Lord Nelsona(iz Lidla) Jako jako dobra roba. ![]() |
||
![]() |
||
Ingrid-poledance ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 84 |
|
da da ![]() Edited by Ingrid-poledance |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Koji caj ste zadnji popili?
Ja samo rokam po žutom, zadnji put ispio šalicu jucer. ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |