caj od mente - cajevi |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
danas: žuti, zeleni, mentu i koprivu!
pred spavanj slijedi još kamilica da, da...ja vooooolim cajeve!!! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovo je malo freeky - ti fakat voliš cajeve! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je sad još i ok kolicina jer je zatoplilo pa mi se ne da prckati oko vruce vode, a trebaš me vidjeti zimi...ispod 7-8 vrsta dnevno je idem! jdnostavno mi pašu više nego voda, zagrijvaju me zimi, hlade me ljeti...
|
|
Ribozyme
Cita FAQ Joined: 10 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Oh, nema tog caja koji necu popiti! :) Nekidan je frendica iskopala neki crni s necim užasno ljutim ali i to je prošlo kroz mene. Najdraži mi je Earl Grey i sve kombinacije s njime. Recimo, gotovo uvijek si stavim dvije vrecice na jednu šalicu. Jednu vrecicu Earl Greya kao "podlogu" i onda jednu vrecicu vocnog, za kombinaciju. Recimo, kombinacija Earl Grey + brusnica mi je zaaakon. A i dobije okus na intezitetu kad se stave dvije vrecice :)
šecer stavim u minijaturnim kolicinama ili ga ne stavljam. Med i limun ne volim stavljati jer mi onda ubije aromu samog caja... |
|
Andrea*
Cita FAQ Joined: 01 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni, žuti i menta ;)
|
|
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj ja mrzim cajeve otkad znam za sebe nikad ih nisam htjela pit, cak ni kad sam imala upalu pluca pa sam morala cijelo vrijeme.
sad pijem zeleni ujutro prije dorucka jer je jako zdrav i dobro mi dođe umjesto kave. al sam skužila da su mi te trave puno bolje od onih vocnih koje fakat nemogu podnjet. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koji je razlog da ih nisi mogla piti? |
|
|
|
dajDaj
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemogu ih i dalje piti jer su mi bljak. ne pašu mi uopce. zeleni na brzinu popijem i onda idem jest da si maknem taj okus
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
od metvice domaci pijem jer može stajat cijeli dan i neki zeleni tu i tamo kad skupim za njega lovu
|
|
LiveStrong
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
zeleni caj u listicima od biofarme pijem svaki dan, njie skup, neki 20 ak kn, š00grama
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
U zadnje vrijeme samo pijem žuti i mentu - nema mi boljeg!
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trenutno se nakacila na "sezonske" cajice
razne jesensko-zimske varijante kako ih zovu - JABUKA-CIMET, JABUKA-NARANcA-CINET-KLINcIc-RUM JAGODA VANILIJA etc., etc, |
|
imbrod
Cita FAQ Joined: 09 Studeni 2010 Location: ZG Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pio sam puno caja od mente prošle godine kad sam imao problema sa želucem i žuci. Dosta mi je pomogao.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
pijem zeleni caj svaki dan, baš mi godi
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zeleni i crni najvise volim jer su mi nekako jedini cajevi(od svih koje sam pila, da se ogranicim) koji imaju neku aromu i bez da se zasecere ili zacine necim uopste, sve ostalo mi je nekako bljutavo mnogo...
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
U zadnje vrijeme- caj od lipe, odlican je, prirodno slatkast nekako, pravi gušt
|
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |