caj za mršavljenje ? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Srpanj 2009 at 15:36 |
Vidim da sad ljudi traže ultra rješenja - caj za mršavljenje.
Ne razumijem što ljudi traže, gotova rješenja, popiješ caj i onda se super osjecaš te još i mršaviš. Preporucio bih svima koji misle da to tako ide, neka procitaju FAQ. Jasno mi je da neki ljudi piju zeleni caj, vjeruju u sve informacije što mediji pišu, no nije mi jasno što smo postali (ljudi) toliko priglupi.. Da li vi znate koji caj za mršavljenje? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima ih u skoro svakoj apoteci, drogeriji, supermarketu, tržnici i od privatnih travara a svima je gotovo isti naziv - caj za mršavljenje. cisto sumnjam da ce išta postici takvim cajevima... Jedino dobra diureticka kombinacija je po meni kopriva+zeleni ali naravno da to ne rješava nakupine sala, vec samo pomaže da ono što eventualno otopimo lakše izađe kroz znojenje, mokracu itd. Dakle, treba se malo i pomucit za to. |
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
cajevi su korisni kao napici za razne tegobe-mogu pomoci kod npr.nadutosti, zadržavanja tekucine i kao što rece Thorn, djelovati kao diuretik. Zatim, oni su korisni i za nadoknadu tekucine, a neki dobro djeluju na ubrzavanje probave.
Ali zaista, sva ta instant rješenja i razne reklame su bedastoca na kvadrat. Ima koristi ali ne na nacin da je to sad neki "carobni napitak"(Kao u Asterixu gdje daje nadljudsku snagu ) nego više kao dodatak standardnoj i provjerenoj a ujedno i najzdravijoj kombinaciji zdravog nacina prehrane i tjelovježbe Ni Rim nije sagrađen u jedan dan. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |